Hond uit Veurne wordt aangereden en 27 kilometer meegesleurd, maar overleeft het: “Ze is door het oog van de naald gekropen”

Cartouche, een Bretoense spaniël uit Veurne, heeft een vreemd ongeval overleefd. Het dier is op de autosnelweg aangereden door een auto en zat daarna een tijdlang vast in de bumper. Pas in Middelkerke merkten omstaanders het diertje op en kon het bevrijd worden. De hond van Dirk Delancker liep meerdere breuken op en was onderkoeld, “maar het komt helemaal goed en da’s het belangrijkste”, zegt Dirk. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ROEMENIË-NEDERLAND (18u). “Duidelijk dat alles véél beter moet”: na wanprestatie is druk op Oranje (en vooral Koeman) erg hoog

De Nederlanders plaatsten zich in een lastige poule met Frankrijk en Oostenrijk als derde voor de achtste finales op dit EK voetbal. Toch zal het verlies tegen de Oostenrijkers op de laatste speeldag voor een flinke deuk in het vertrouwen gezorgd hebben. Roemenië verraste dan weer vriend en vijand door als groepswinnaar uit de poule van de Rode Duivels te

Lees meer »

Bellingham en Kane redden Engeland van roemloze aftocht tegen Slovakije

Engeland zit nog in het toernooi. Meer dan een uur leken The Three Lions op weg naar huis tegen een enthousiast Slovakije, maar in minuut 95 achtte Jude Bellingham zijn moment gekomen. Met een omhaal behoedde hij de Engelsen van de nederlaag. De Slovaken waren aangeslagen en kregen na één minuut in de verlengingen de winnende treffer van Harry Kane

Lees meer »

Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »

Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan”

Met de ondertekening van de oprichtingsakte in het stadhuis schoot Welzijnsvereniging Blankenberge officieel uit de startblokken. “Een belangrijke mijlpaal in de realisatie van de nieuwe synergetische zorgsite in Blankenberge”, aldus burgemeester Björn Prasse (Open VLD).
The post Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met de 20-jarige Ibrahim Diakité. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Hugo Siquet verliet als rechtsachter groen-zwart na een uitleenbeurt en keerde terug naar het Duitse Freiburg. Diakité zal zijn plaats innemen.
The post Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bomenaar Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond uitgeweken Bomenaar Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Post Title

Nog tot en met zondag 1 september kan je in vakantiehuis d’Heksescheure in de Oude Kortrijkstraat 50 in Beselare terecht in een zomerbar. “We hebben zonnige plaatsjes in onze ruime tuin, maar je kunt er ook genieten van de natuurlijke schaduw onder de knotwilgen”, vertelt eigenaar Steve Melsens.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »