Gene Thomas, Stan Van Samang en The Starlings komen met intieme concerten naar Owla Brugge

Onder de noemer ‘Owla Unplugged’ brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Op donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour ‘Kom wat dichterbij’. Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens ‘Stan Zingt’. The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde.

Gene Thomas – ‘Kom wat dichterbij’

Na de succesvolle theatertour ‘Omsingeld’, neemt Gene Thomas je met zijn nieuwe show ‘Kom wat dichterbij’ op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen. In deze pakkende voorstelling vertelt de singer-songwriter, presentator en muzikale duizendpoot grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn piano en gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, zoals ‘Voor haar’, ‘Kom wat dichterbij’, ‘Mij en m’n gitaar’ en ’Soleil Soleil’, maar ook van X-Session tot liedjes uit ‘Liefde voor muziek’ en alles ertussen. ‘Kom wat dichterbij’ is een interactieve show, waarbij een aantal mensen uit het publiek ook de kans zullen krijgen om samen met Gene op het podium in de zetel te komen zitten. Deze geluksvogels zullen up close and personal kunnen genieten van een ballade zoals ze hem nooit gehoord hebben.

Stan Van Samang – ‘Stan Zingt’

Dit voorjaar brengt Stan Van Samang met ‘Stan Zingt’ enkele exclusieve concerten op de planken in Vlaanderen. Stan wordt hierin enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen. Op maat gemaakt dus voor een mooie en intieme locatie als Owla Brugge. Stan Van Samang, een begenadigd muzikant met een onmiskenbaar talent. Zijn stem betovert, zijn muziek raakt. Met een indrukwekkende carrière en een reeks tijdloze hits, weet Stan Van Samang altijd het publiek te bekoren. Zijn passie voor muziek schijnt door in elk akkoord, en zijn songs blijven in je hoofd hangen. Stan Van Samang, een naam die synoniem staat voor muzikale meesterlijkheid. Dit mag je niet missen!

The Starlings

The Starlings nemen je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. Tom Dice en Kato Callebaut spelen hun grootste hits ‘Gold’, ‘Get To You’, ‘Rollercoaster’ en ‘Little Submarine’, maar ook vroeger repertoire zoals ‘Me & My Guitar’ en ‘Flamingo’. Naast deze kleppers van songs vertellen ze een verhaal met nieuwe muziek waarin iedereen zich kan herkennen en waarin elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, sfeer en kleur. De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis, met een brede glimlach en een gevuld hart. (PADI)

Info en tickets viaowlabrugge.be

The post Gene Thomas, Stan Van Samang en The Starlings komen met intieme concerten naar Owla Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Asbestcontrole in Kortrijkse jeugdlokalen positief afgerond: “Geen enkele acute situatie”

De gratis asbestinventarisatie om risicovolle asbestmaterialen op te sporen en aan te pakken in jeugdlokalen is afgerond. Van de 23 gebouwen werden er 11 als niet-asbestveilig beschouwd. “Ondanks dat er geen dringende grote ingrepen nodig blijken, neemt de stad initiatief om kwaliteitsvolle lokalen voor ons jeugdwerk te garanderen”, zegt Bert Herrewyn, schepen van Kinderen en Jongeren.
The post Asbestcontrole

Lees meer »

Fernand maakt kunstwerkjes met brokstukken gecrashte bommenwerper: “Het is belangrijk dat wij lessen uit het verleden koesteren”

Het verhaal van de crash van de Amerikaanse bommenwerper B-24 Liberator die op 24 juni 1944 crashte tussen Wulpen en Oostduinkerke werd op een bijzondere manier weer actueel. Dat kwam door een toevallige vondst van Guy Marteel, een gepassioneerde metaaldetectorist. Kunstenaar Fernand Vanderplancke zorgde voor de kers op de taart en maakte van de gevonden brokstukken unieke kunstwerkjes met een

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Zware klap voor Zelensky: “Oekraïne zal op NAVO-top te horen krijgen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden”

Oekraïne zal op de NAVO-top begin deze maand in Washington vernemen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO, wat een zware klap is voor Zelensky. De militaire alliantie zal Kiev om “aanvullende stappen” vragen om de corruptie in te dammen alvorens de gesprekken over lidmaatschap verdergaan, aldus een hooggeplaatste ambtenaar van het Amerikaanse ministerie

Lees meer »

Onze dartswatcher blikt vooruit op de World Cup of Darts: “Er zijn maar weinig teams die elkaar zo goed kennen als de Belgian Arrows”

Dikke vrienden zijn ze momenteel niet, onze Belgian Arrows Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38). Maar dat hoeft ook niet, zolang het maar klikt op het podium zelf. En dat laatste doet het inmiddels al vele jaren. Niet in het minst tijdens de vorige World Cup, toen het geen haar scheelde of ze hadden Wales opzijgezet op

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Voorpost bezet hotel Apollo in Zutendaal terwijl eerste asielzoekers zich settelen: “Families met kinderen intimideren kan absoluut niet”

In Zutendaal hebben militanten van de radicaal rechtse groep Voorpost het voormalige hotel Apollo in Zutendaal een tijdlang bezet. Ze hingen affiches en Vlaamse strijdvlaggen op en staken rookbommen en vuurpijlen af. Enkele weken geleden raakte bekend dat er in het pand zestig asielzoekers onderdak zouden krijgen. Intussen zijn er al zestien mensen ingetrokken, waaronder ook kinderen. “Deze actie is

Lees meer »