Geen straf voor babysit die verkrachting verzon en man onschuldig in de cel deed belanden: “Eindelijk einde aan lijdensweg”

De vrouw die in 2021 ondernemer Frederik Bajart (47) uit Schepdaal valselijk beschuldigde van verkrachting, foltering en belaging, zal zich niet voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden. De raadkamer besliste om haar de gunst van opschorting toe te kennen.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”

Stad Roeselare opende donderdag feestelijk een derde plekje waar honden vrij kunnen ravotten. De recreatieve zone aan de uitkijktoren aan het Sterrebos, die inmiddels werd verworven door de stad, werd uitgebreid met een hondenloopweide. “Een voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”, klinkt het.
The post Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van

Lees meer »

Taylor Swift maakt reputatie waar in Amsterdam: grootste muziekster van dit moment zet sublieme ‘The eras tour’ neer

Taylor Swift heeft donderdag haar eerste van in totaal 3 concerten in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld. Ze zit daarmee over de helft van haar Europese passage van ‘The eras tour’, die de geschiedenisboeken ingaat als meest winstgevende concertreeks ooit. Wij zakten naar Amsterdam af en werden ondergedompeld in een wereld van pailletten, vriendschapsarmbandjes, volbloed Swifties en 18

Lees meer »

Werd Marc Olbrechts in verzwaarde kist gedumpt in zee? Spaanse speurders leggen vader en zoon vermoedelijk eerstdaags op de rooster

Ons land zet de vader en zoon die opgepakt zijn in het onderzoek naar de vermoorde en vermiste Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) binnen een tiental dagen wellicht op een vliegtuig richting Tenerife. Opvallend: de Guardia Civil vermoedt dat Marc in een verzwaarde kist op de bodem van de zee ligt en hoopt de man nog te vinden.

Lees meer »

Gemeentebestuur legt fiberwerken in Wevelgem tijdelijk stil: “Pas als we groen licht geven, mogen nieuwe sleufwerken opgestart worden”

Er komt geen einde aan in Wevelgem. Voetpad na voetpad wordt in opdracht van Proximus opengegooid om er een fiber kabel te leggen. Vaak blijven die voetpaden lang open liggen, in veel gevallen is de herstelling bovendien niet naar behoren uitgevoerd. Daarom heeft het gemeentebestuur beslist dat er voorlopig geen nieuwe sleufwerken mogen starten in de gemeente. Eerst moeten alle

Lees meer »

Getroffen inwoners tijdens infoavond over overstroming in Voeren: “spoorbrug en autostrade zorgen voor flessenhals in rivier Berwijn”

In Voeren hebben het gemeentebestuur en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) gisteren tijdens een infoavond onder meer 5 maatregelen voorgesteld om wateroverlast beter de baas te kunnen in de toekomst. Tijdens de vragenronde hebben een aantal inwoners dan weer zelf hun bezorgdheid aangekaart over de flessenhals in de rivier de Berwijn, die wordt veroorzaakt door een spoorwegbrug en de autostrade E25.

Lees meer »