Auto van Yara (21) gestolen terwijl ze aan het werk was: “Klant stal mijn sleutels tijdens ‘toiletbezoek’”

Even schrikken voor Yara Declercq (21) uit Avelgem maandagochtend: haar Volkswagen Polo werd op klaarlichte dag gestolen van de parking van Okay in Vichte waar ze een studentenjob heeft. “Ik had hem nog maar sinds december en heb er helemaal zelf voor gespaard”, zegt Yara. “Een klant stal de sleutels en mijn bankkaarten uit mijn locker.”

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Je kreeg geen eten na de wedstrijd als je boven een bepaald gewicht zat”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

Jonathan (33) moet Wevelgemse jeugd in kaart brengen: “Geschrokken dat ook hier zo veel problematieken aanwezig zijn”

Veel te doen voor de jeugd in Wevelgem, maar niet voor alle jongeren. Maar welke jongeren zijn dat? En hoe bereik je ze? En hoe betrek je ze in de maatschappij? Vragen waarop het gemeentebestuur eind dit jaar antwoord hoopt te vinden. Het doet daarvoor beroep op Jonathan Eggermont (33). “Mijn job? Vooral luisteren.”
The post Jonathan (33) moet

Lees meer »

Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!”

Met een 40-tal lerende en spelende leden is het startjaar voor de jonge Veldegemse schaakclub Krakkemat een onverhoopt succes. Beginners vanaf tien jaar worden er tweewekelijks spelenderwijs ingewijd. Ook ervaren spelers krijgen dit najaar meer schaakinzicht in LDC Veltershof.
The post Schaakclub Krakkemat sluit eerste succesvolle seizoen af in Veldegem: “Iedereen is welkom, ongeacht je niveau!” appeared first on

Lees meer »