Zangeres Angel (42) uit Diksmuide neemt eerste single op

Diksmuide is een zangtalent rijker met zangeres Angel. Achter de artiestennaam schuilt Véronique Salenbien (42), die niettegenstaande ze nu pas een eerste single uitbrengt, al jarenlang in de show- en muziekwereld rondzweeft. “Het is eigenlijk een meisjesdroom om ooit eens een eigen single op te nemen, maar tot hiertoe was het er nog niet van gekomen”, zegt Angel. “Ik heb al heel wat andere artiesten mee helpen promoten via Melinda radio, waar ik 10 jaar lang presentatrice was. Nu wil ik mijn wens om het zelf eens te proberen volbrengen”, vertelt ze.

Véronique is de vriendin van Mike, ook presentator en een vaste waarde als samensteller van de Vlaamse Super 15. Hijzelf nam ook al verschillende singles op onder de naam Ludwig Van en werkte nu met heel veel enthousiasme mee aan de eerste single van zijn vriendin. Eigenlijk is het meer dan een single, want naast de cover Donkere dagen staat ook de bewerkte versie van dit nummer op het album. Mike zorgde hier voor een prachtige bewerking.

Verder zingt Angel ook nog Ik doe wat ik wil. Een mooi debuut voor haar, want Donkere dagen staat meteen al genoteerd in diverse Vlaamse hitlijsten en is heel vaak te horen op diverse radiostations. “Ik ben heel tevreden met die eersteling en vooral ook dat mijn droom is uitgekomen. We hebben de liedjes samen gekozen en vooral de akoestische versie van Donkere dagen spreekt heel wat mensen aan.”

“Ik krijg ook heel wat reacties van mensen die het niet onmiddellijk zagen aankomen dat ik zelf een single ging opnemen. Het ligt niet in mijn bedoeling om de zalen in Vlaanderen af te schuimen voor optredens, maar als mijn vriend Mike ergens gevraagd wordt om op te treden zal ik misschien ook wel eens een nummer brengen, of wie weet zit een duet er dan wel in”, lacht Angel. “Ik blijf achter de schermen vooral ook meehelpen om jonge artiesten kansen te geven en mijn ervaringen bij de radio met hen te delen”, besluit de zangeres. (PBM)

Wie info wenst over Angel of Mike kan terecht op [email protected] of de site.

The post Zangeres Angel (42) uit Diksmuide neemt eerste single op is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Griekenland maakt zesdaagse werkweek mogelijk in bepaalde sectoren

De nieuwe wet die het in bepaalde sectoren mogelijk maakt om zes dagen per week te werken, is sinds vandaag van kracht in Griekenland. Deze aanpassing verhoogt de maximale werkweek van 40 naar 48 uur voor werknemers binnen industriële bedrijven en de productiesector. De Griekse regering wil zo onder meer de arbeidstekorten aanpakken en zwartwerk tegengaan.

Lees meer »

China zal ‘nooit’ dossier 23 dopingpositieve zwemmers delen met Amerika

De Chinese antidopingautoriteiten zullen “nooit” instemmen met het verzoek uit de Verenigde Staten om details vrij te geven van het onderzoek naar de 23 Chinese zwemmers die vlak voor de Olympische Spelen in Tokio positief testten op een verboden middel. Het Amerikaanse antidopingbureau USADA en leden van het Congres hebben om publicatie van het dossier gevraagd.

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »

Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik ben nog niet aan het aftellen naar mijn pensioen”

Directrice Katelijn Callewaert (63) werd op de laatste schooldag door de leerlingen en de collega’s van Gemeenteschool Okido in de bloemen gezet. Eind augustus gaat ze immers met pensioen. “Eens met pensioen zal ik eindelijk tijd hebben voor een aantal klussen die waren blijven liggen”, lacht ze.
The post Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust

De toeristische sector aan zee en de tien kustgemeenten presenteren een zomer vol met aangename belevingen. Na een sterke start met ongeveer 650.000 bezoekers blijft ook Triënnale Beaufort een unieke zomertroef voor de Kust.
The post Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rammstein spartelde bij zonlicht, maar werd net als horror en porno steeds lekkerder bij nacht

Het mocht weer ranzig. Een grote baby stierf in de vlammen van een kinderkoets. Met ‘Pussy’ keerde een klassieker uit ballingschap terug en de fallus werd een kanon, maar sproeide als vanouds. Zanger Till Lindeman torste vorig jaar in Brussel nog een vermoeden van seksueel roofdier. In Oostende kwam Rammstein zonder zorgen. En aanvankelijk ook zonder ‘stürm’ en al helemaal

Lees meer »

School in Blankenberge verbiedt gsm voor leerlingen van de eerste graad

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen gsm meer gebruiken op school. Opvallend, de leerlingen van de 2e en 3e graad mogen hun gsm wél nog gebruiken op school. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14 jaar te

Lees meer »