Weer baart Donald Trump kopzorgen: zal vrieskou impact hebben op eerste Republikeinse voorverkiezing?

De weersomstandigheden in Iowa baren Donald Trump kopzorgen. Zullen de vrieskou en sneeuwval een impact hebben op de eerste Republikeinse voorverkiezing, die maandag gepland staat in de Amerikaanse staat?

 

Meer krantenkoppen in België

“Ineos is een stelletje ongeregeld. Het presenteert voor deze zo al complexe Tour liefst vier kopmannen”

En plots zei Carlos Rodriguez in de perszaal dat hij mikt op eindwinst in de Tour de France. Een boutade is dat volgens onze analist Michel Wuyts niet. Grootspraak nog minder. “Het moet zijn dat hij in al zijn optimisme kansen ziet.” Maar er is natuurlijk meer. “Want er zijn onderliggende redenen voor Carlos’ uitspatting. Ineos is een stelletje ongeregeld.”

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’

De vijftienjarige Joppe De Roeck uit De Haan beleefde een mooie dag op het strand van De Haan. Joppe vertoefde daar in leuk vrouwelijk gezelschap. De namiddag sloten ze plots af met een foto bij Marie Verhulst, bekend van ‘Samson & Marie’, maar ook van de Play4-reeks ‘De Verhulstjes’.
The post Joppe De Roeck uit De Haan genoot van

Lees meer »

Drie piepjonge Franse autodieven op heterdaad betrapt in Kortemark: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend vroeg drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne. “Het

Lees meer »