Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm

Naar jaarlijkse traditie organiseerde het bestuur van Melinda fm een diner voor al haar radiomedewerkers. Het bijna voltallige team kon genieten van een uitgelezen driegangen menu, vakkundig klaargemaakt door Cheff Dimitri Van Parijs, oud-leerling Hotelschool Ter Duinen Koksijde.

Radio Melinda, nu Melinda fm, één van de pionierzenders aan de Middenkust, is vandaag te beluisteren op twee frequenties, 107.8 fm vanuit Middelkerke en 107.2 fm vanuit Nieuwpoort. Zo bereikt de radiozender nagenoeg de volledige Midden- en Oostkust. Daarnaast is Melinda fm sinds kort aangesloten met DAB+, de nieuwe digitale standaard, in bijna heel West-Vlaanderen te beluisteren.

De radiozender blijft een product van de familie Schoutteet met als nieuwe voorzitter Chris Schoutteet. “Enkele jaren geleden nam ik het roer over van mijn oom Walter Schoutteet die jarenlang de touwtjes in handen had bij het radiostation. Onder de naam Melinda fm brengen we eigentijdse lokale radio met een gevarieerd muziekformat aangevuld met regionaal nieuws en dit gebracht door een team van zo’n dertig enthousiaste vrijwilligers”, zegt voorzitter Chris Schoutteet.

En het bestuur van Melinda fm staat niet stil. “Het is nodig om te moderniseren wil je mee concurreren en wedijveren en dat is wat we nu ook hebben gedaan. We hebben sterk geïnvesteerd in nieuwe digitale radiostudio’s. Een livestudio en een mobiele studio want vanaf dit jaar willen we met een volledig nieuwe mobiele studio aanwezig zijn op diverse evenementen in onder meer Middelkerke, Nieuwpoort en Oostende.”

Radio Melinda is te beluisteren op fm via 107.8 en 107.2, via DAB+ en via de livestream. De zender is gehuisvest in de Torhoutsesteenweg 4B in Leffinge en is te bereiken via +32 477 33 40 29.

The post Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Criminaliteit in Wervik leidt tot open brief van oppositiepartij N-VA aan stadsbestuur: “Onveiligheidsgevoel was nog nooit zo groot”

De opstoot van de criminaliteit in de grensstad Wervik stopt maar niet. In een open brief aan het stadsbestuur vraagt de oppositiepartij N-VA het samenroepen van een gemeenteraadscommissie. “Graag hadden we eens met de korpschef van de politiezone Arro Ieper of zijn vervanger vernomen wat de politie aan deze problematiek gaat doen of doet”, zegt fractieleider Sanne Vantomme.
The

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

Sterkte aan de nieuwe premier van Nederland

“Dat de Nederlandse oppositie premier Dick Schoof zou proberen pakken op zijn afgemeten ambtelijke stijl en onervarenheid als debater, was te verwachten”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “Maar als de meerderheid hem hetzelfde verwijt, dan moet ze toch vooral in eigen boezem kijken. Als je een ‘felle bek’ wil, zet er dan een doorwinterde politicus en geen ambtenaar.”

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »