Armand en Nicole uit Oostende vieren 65ste huwelijksverjaardag

Armand Cuffez (87) en Nicole Verplancke (85) stapten op 27 december 1958 in het huwelijksbootje in Oostende. Dat betekent dat ze onlangs hun briljanten huwelijksverjaardag mochten vieren.

Het koppel leerde elkaar in de jaren ’50 kennen en het was meteen dik aan. Zo dik dat er uiteindelijk een huwelijk uit voortvloeide. Armand werkte als beroepsmilitair en was kolonel van het vliegwezen. Nicole werkte als kinderverzorgster. Het briljanten paar kreeg uiteindelijk twee kinderen en heeft ondertussen ook vier kleinkinderen. Ze wonen op vandaag samen in de Vredestraat.

The post Armand en Nicole uit Oostende vieren 65ste huwelijksverjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Heulse Freinetschool zoekt na een jaar al tweede vestiging: “Poer is een groeiproces”

Het eerste jaar zit erop voor freinetschool Poer. Nu zijn ze op zoek naar een tweede vestigingsplaats. Dat is opgelegd door de overheid. Een volwaardige school moet 140 leerlingen hebben. “We willen onze school, Poer, kleinschalig houden met maximum 90 leerlingen. Daarvoor zijn we genoodzaakt een tweede vestiging te openen”, vertelt coördinator Jeska Verthé (34).
The post Heulse Freinetschool

Lees meer »

Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met de 20-jarige Ibrahim Diakité. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Hugo Siquet verliet als rechtsachter groen-zwart na een uitleenbeurt en keerde terug naar het Duitse Freiburg. Diakité zal zijn plaats innemen.
The post Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slagen krijgt, gaat hij ze moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

Landschapsarchitect Paul Deroose toont eigen tuin in Jabbeke: “En ik ben aanwezig voor rondleiding en info”

Op zondag 30 juni kan je de Engelse cottagetuin van tuin- en landschapsarchitect Paul Deroose bezoeken in Jabbeke. De man is de bezieler van heel wat openbaar domein in Jabbeke, daarom alleen is een bezoek aan de tuin en bij de Stalhillenaar meer dan een bezoekje waard.
The post Landschapsarchitect Paul Deroose toont eigen tuin in Jabbeke: “En ik

Lees meer »

Spaanse kroonprinses Leonor slaat vleugels uit, tot afgrijzen van moeder: “Letizia verliest stilaan haar geduld”

De Spaanse kroonprinses Leonor (18) slaat haar vleugels uit. Volgende week gaat ze voor het eerst alleen op missie naar het buitenland, zonder begeleiding van haar ouders. Maar ook privé gaat de dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) haar eigen weg. Van romantische reisjes naar New York, dansen in een nachtclub of uit de bol gaan bij

Lees meer »

Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee mét vier kandidaten

Spoor8770 versterkt zich met CD&V Ingelmunster, die niet meer afzonderlijk opkomen maar zich goed voelen binnen de nieuwe partij. Bart Buyse, Filip Blanckaert, Jan Defreyne en Koen Depreiter haken zich als eerste wagon vast aan de Spoor8770-locomotief. Samen staan ze op dezelfde lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee

Lees meer »