LIVE NEWCASTLE-MAN CITY. Isak hangt de bordjes gelijk na een half uur overwicht Man City

Geen Kevin De Bruyne, maar wel Jérémy Doku in de basis bij Manchester City. Zoals hij maandag al voorspelde, begint De Bruyne nog op de bank. Pep Guardiola rekent wel op de aalvlugge dribbels van Doku om de winst tegen Newcastle United, de nummer tien in de Premier League, over de streep te trekken. Na hoeveel minuten mag De Bruyne invallen? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project

Na de uitrol van High Five voor de Hoogleedse centrumscholen, stapt nu ook de school Gits Groeit mee in dit project. Bij de start van de Week van de Mobiliteit kwam superheld Five van het project de aftrap geven in de school Gits Groeit.
The post Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emma Meesseman wint Europese Supercup met Fenerbahçe

Julie Allemand en Emma Meesseman hebben donderdag de Europese Supercup gewonnen met Fenerbahçe. In Istanboel versloegen ze Besiktas met 63-79. Bij de rust stond Fenerbahçe nog 37-33 in het krijt. In het derde kwart (14-22) werd orde op zaken gesteld en in het slotkwart (12-24) werd de kloof even tot twintig punten uitgediept (59-79).
The post Emma Meesseman wint

Lees meer »

Eerste dag Gallo-Romeins Weekend in Wervik lokt door heel mooi herfstweer zeer veel volk: “We schatten het aantal bezoekers op 2.000”

De eerste dag van het tweejaarlijks Gallo-Romeins Weekend (GRW) op het recreatie-eiland De Balokken in Wervik werd zaterdag alvast een voltreffer. Het was een stralende dag vol geschiedenis, leuke activiteiten en boeiende ontdekkingen. Thema is dit keer ‘Ubi fumus, ibi ignis’ (waar rook is, is vuur, red.). De focus wordt gelegd op alle aspecten van vuur tijdens het leven en

Lees meer »

De Bruyne en Lukaku worden parttime Duivels

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku vroegen en kregen het statuut van “parttime Duivel” waardoor ze dit kalenderjaar niet meer in actie hoeven te komen in de Nations League. Welk signaal sturen ze daarmee naar de spelersgroep?

Lees meer »

Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets”

Hij is al jaren een beloftevolle motorcrosser en ook dit jaar maakt hij het helemaal waar: Tallon Dekeyser (12) werd in het Vlaams-Brabantse Pamel Belgisch kampioen bij de Nieuwelingen ’85.
The post Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buren rond nachtwinkel in Hille zijn de jarenlange overlast grondig beu: “Onze kinderen zijn bang”

De ergernis belandde recent op Facebook, maar het probleem stelt zich al jaren: de nachtwinkel in Hille trekt al geruime tijd klanten aan, die het niet zo nauw nemen met de nachtrust en de buurt. “Mijn kinderen kunnen niet slapen en zijn bang”, zegt Brecht Lepoutre, uitbater van de gelijknamige interieurzaak in Hille 139. Zijn overbuur Wim Alliet ergert zich

Lees meer »

Bakkerij Sofie is nu bakkerij Bjovans: “We doen dit met veel goesting”

Op 6 september heropende de vroegere bakkerij Sofie met nieuwe uitbaters. Vanessa Lefevere en Björn de Zwart staan er nu achter de toog om de klanten van hun bakkerij Bjovans te bedienen van brood, pistolets, gebak en belegde broodjes. “Ook kan je hier nu ter plekke ontbijten”, vult Vanessa aan.
The post Bakkerij Sofie is nu bakkerij Bjovans: “We

Lees meer »

‘The Simpsons’ zet kijkers op het verkeerde been met eerste aflevering van 36ste seizoen: “Nee, dit is niet het einde van de reeks”

Fans waren stomverbaasd toen ze op zondag naar de eerste aflevering van seizoen 36 van ‘The Simpsons’ keken. Op hun tv-scherm verscheen namelijk plotseling de melding ‘Final series’. Bovendien gebruikte voormalig schrijver van de serie, Conan O’Brien, de opvallende woorden in zijn speech: “Het is een eer om hier te zijn voor de laatste aflevering.” Maar betekent dit na 35

Lees meer »