LIVE EK BAANWIELRENNEN. Kopecky warmt zich op voor wat huzarenstuk moet worden – Van den Bossche op medaillekoers

Na het toch wel teleurstellende omnium komt Lotte Kopecky opnieuw in actie op het EK baanwielrennen. Zowel in de afvalling – het nummer waarin ze wereldkampioen is én haar titel verdedigt – als in de puntenkoers mikt ze op eremetaal. Wat doen onze Belgen, met ook nog een sterk presterende Fabio Van den Bossche in het omnium? Volg het hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

CHECK – Nee, vrouw van Zelenski kocht geen “Bugatti van 4 miljoen euro” in Parijs: nepnieuws uit Rusland, gemaakt met AI

Het bericht dat Olena Zelenska, echtgenote van de Oekraïense president Zelensky, vorige maand in Parijs een peperdure sportwagen zou hebben gekocht, is verzonnen. Het maakt deel uit van een langlopende pro-Russische campagne met nepnieuwssites. Opvallend is dat hierbij nu ook gebruikt maakt van technologie op basis van artificiële intelligentie (AI).

Lees meer »

KIJK. Video toont hoe Trump uithaalt naar Biden bij partijtje golf en zegt dat hij uit race zal stappen: “Wat een oude, kapotte hoop rotzooi”

Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tijdens een partijtje golf met zijn zoon Barron stevig uithaalt naar president Joe Biden. Trump noemt Biden een “oude, kapotte hoop rotzooi” en zegt dat hij uit de race zal stappen. “Dat betekent dat we Kamala (Harris, de vicepresident, red.) krijgen”, zegt hij.

Lees meer »