Goochelaar Luc Vanhee ontvangt winnaars van zijn zoekwedstrijd

Op zaterdag 13 januari 2024 ontving de buiksprekende goochelaar Luc Vanhee de 3 winnaars van zijn jaarlijkse zoekwedstrijd ‘Rarara Waar zit goochelaar Vincent’.

Luc Vanhee daagt de bezoekers van zijn Facebookpagina ‘t Is olifantastisch’ uit om te raden waar zijn kleurrijke vogel Vincent zich bevindt. Elke dag plaatst hij een foto van Vincent. Aan de surfers om uit te pluizen waar de foto is genomen.

De eerste plaats, de gouden medaille is voor Tom Goeminne uit Leffinge met 103 Vincent zoekpunten. Op de tweede plaats, de zilveren medaille, staat Roy Verheyde uit Aalter met 79 Vincent zoekpunten. De derde plaats, de bronzen medaille gaat naar Bart Lippens uit Middelkerke met 72 Vincent zoekpunten.

Luc Vanhee was al verschillende keren te zien op televisie als buiksprekende goochelaar. Luc heeft een poetsbedrijf, maar in zijn weinige vrije tijd is hij een entertainer pur sang. “Ik heb in Nederland, bij een theaterclub, buispreeklessen gevolgd en sloot me aan bij het Magisch Verbond. Ik zat al jaren te broeden op een uniek project, want ik wilde iets origineels brengen, niemand nadoen of een kopie worden van iemand anders. Ik heb dan, bij wijze van spreken, de goochelaar en de buikspreker samengebracht”, lacht Luc.

Assistent

Luc Vanhee houdt met de ene hand Vincent vast en met de andere voert hij goocheltrucs uit. Bij Luc is de vogel Vincent eigenlijk de goochelaar en hij is de assistent. Ze waren onder meer te zien in Belgium’s Got Talent, in Iedereen Beroemd maar ook in Holland’s Got Talent op de Nederlandse televisie. Luc Vanhee is ook lid van de Middelkerkse goochelclub The Monday Magicians. De leden komen er maandelijks bijeen om de allernieuwste trucjes aan elkaar voor te stellen.

“Wat leuk om mijn gemeente Middelkerke bijna elke dag op de kaart te zetten met de zoekwedstrijd , rarara waar zit goochelaarVincent nu weer? Nu al 3 jaar elke dag moeten de fans zoeken waar hij verstopt zit en zo verzamelen ze elke dag een Vincent puntje op onze Facebook pagina T is olifantastisch. Ook mijn shows heten T Is olifantastisch. Ik ben verzamelaar van olifantjes. Ik heb er zo’n 3.000, van alle slag en soort, dus heb ik de show genoemd naar mijn verzameling”, zegt Luc.

Iedereen kan gratis deelnemen via de facebook pagina T Is Olifantastisch. Daar zie je onmiddellijk de foto van de dag.

The post Goochelaar Luc Vanhee ontvangt winnaars van zijn zoekwedstrijd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. ‘De verraders’ begint met verrassende test: wie wint vertrouwen en wie verdacht van verraad?

Vanaf de eerste aflevering van ‘De verraders’ is één ding duidelijk: misleiding en bedrog staan centraal. Presentator Staf Coppens brengt extra spanning met een verrassende toast tijdens het openingsdiner. Hij vraagt de deelnemers om de naam op te schrijven van degene die ze het minst vertrouwen en degene die ze het meest vertrouwen. De resultaten zijn veelzeggend.

Lees meer »

Wie is Lotte Vermeir, het VRT-nethoofd voor wie populaire schermgezichten ten strijde trekken, maar die ook tegenwind krijgt?

Lotte Vermeir (39) is ongewild in het oog van een ongeziene mediastorm beland. De netmanager van VRT 1 en VRT Canvas werd vrijdag op staande voet ontslagen door CEO Frederik Delaplace. Sommige collega’s vonden dat wrang en namen het voor haar op in de open brief ‘Een zwarte dag voor de VRT’, maar die werd door anderen dan weer genuanceerd.

Lees meer »

Axel Daeseleire toont z’n gevoelige kant: “Als ze m’n chihuaha’s mishandelen, sta ik niet in voor de gevolgen”

Drie programma’s op twee zenders: Axel Daeseleire (55) is deze week alomtegenwoordig op uw scherm. Vooral ‘Axel in Amerika’ liet een diepe indruk na, vertelt de tv-maker, die in Texas zag hoe een 10-jarig meisje een wapen gebruikt. “Ik hoop dat die trend niet naar hier overwaait”, zucht hij. Al heeft Axel zelf ook een geheim ‘wapen’ waarmee hij z’n

Lees meer »

Politie Kortrijk hoopt met mobiele commandopost veiligheid te verhogen aan station

Politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne en Lendelede) pakt bij het begin van het schooljaar uit met een mobiele commandopost aan het station. Volgens burgemeester Vincent Van Quickenborne (Team Burgemeester) is een zichtbare politieaanwezigheid erg belangrijk. “Ook al dalen de criminaliteitscijfers in onze stad al jaren, toch heerst bij velen een onveiligheidsgevoel in de stationsbuurt.”
The post Politie Kortrijk hoopt met

Lees meer »

Adele had geen zin in extra concerten na München en wees aanbiedingen af: “Ze kon miljoenen verdienen”

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had ze net zo goed opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen kreeg de superster verschillende lucratieve aanbiedingen, maar daar had ze blijkbaar geen

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »

Welke deadline is nog haalbaar voor Vlaamse en federale formatie? “Partijen vrezen toegevingen te moeten doen, zo dicht bij verkiezingen”

Nu CD&V en Vooruit bezwaren blijven maken bij de startnota’s van Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) lijkt ook die regeringsvorming in het vaarwater te komen van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zegt politicoloog Carl Devos (UGent). Welke deadline is nu nog realistisch voor de Vlaamse formatie? En wanneer steken ze federaal ook eens een tandje bij?

Lees meer »

“In zeven jaar heeft ze nooit gehuild, zelfs niet toen ze stierf”: Franse Kamilya (7) komt om nadat jonge motard (19) haar aanrijdt

Frankrijk is onder de indruk na het overlijden van een 7-jarig meisje in de badplaats Vallauris, in de buurt van Cannes. De kleine Kamilya werd afgelopen donderdag aangereden door een 19-jarige motorrijder toen ze met haar oudere broer aan het wandelen was. Het slachtoffertje werd nog in een kunstmatige coma gebracht, maar overleed zondag in het ziekenhuis. “In zeven jaar

Lees meer »

Emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom voor het eerst ziet in ‘Blind getrouwd’: “Niet mijn type”

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »

China rolt rode loper uit voor Afrikaanse leiders

China rolt maandag de rode loper uit voor leiders uit heel Afrika, die hun opwachting maken op het vijfdaagse Forum voor Chinees-Afrikaanse Samenwerking (FOCAC). Bedoeling van de top is het verdiepen van de banden tussen China en het Afrikaanse continent, waar de aanzienlijke leningen van Peking de bouw van talloze infrastructuurprojecten mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer »

“Ons mama is een vechter. Toen ze in het donker op het toilet zat opgesloten, heeft ze eigenhandig de wc-deur met haar rolstoel ingebeukt”: Kelly Pfaff (47) over de home-invasion bij haar ouders

“Niet alleen ons mama leeft al meer dan een jaar in angst, onze papa ook.” Dat zei Kelly Pfaff na afloop van het proces tegen de verdachten die haar moeder Carmen (68) in augustus vorig jaar hondsbrutaal overvielen tijdens een home-invasion in haar villa in Brasschaat. Dat die aanslag ook een grote impact heeft op haar vader Jean-Marie (70), bleek

Lees meer »