Mercedes-Benz opent vernieuwde vestiging van Van Mossel in Knokke

De Van Mossel Automotive Group opende vrijdagmiddag een volledig vernieuwd Mercedes-Benz filiaal langs de Natiënlaan in Knokke. Van Mossel nam al in 2022 alle Mercedes vestigingenvan de familie Verneenooghe over en is die nu grondig aan het vernieuwen. “Het interieur straalt ontspanning en aantrekkelijkheid uit, vergelijkbaar met een business class lounge”, zegt Koen Claesen, ceo van Van Mossel België en Luxemburg.

Het Mercedes-Benz dealership in Knokke was jarenlang in handen van de familie Proot. Enkele jaren terug kreeg de groep Vereenooghe een grote participatie; via de overname van Auto Terminus dat dus participaties had in Garage Proot en Garage Cools. In 2022 echter nam Van Mossel Automotive Group het stuur over van de Mercedes-Benz vestigingen van de familie Vereenooghe. Van Mossel werd 75 jaar geleden opgericht in Nederlands Brabant en telt nu 437 vestigingen verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De vestiging langs de Natiënlaan in Knokke gaat nu door het leven als Mercedes-Benz Van Mossel Vereenooghe en werd onlangs grondig vernieuwd, net zoals de vestiging in Brugge overigens. Wij namen een kijkje in Knokke.

Optimale klantenbeleving

“De vestiging is de afgelopen maanden volledig verbouwd volgens de richtlijnen van MAR 20 X”, zegt Koen Claesen, de ceo van Van Mossel Automotive Group België en Luxemburg. “Dit staat voor ‘Markenaufrit Retail. Het belichaamt de nieuwe merkbeleving van Mercedes-Benz met het oog op optimale klantenbeleving. De vernieuwde vestigingen presenteren authentieke luxe op eigentijdse wijze. Het slimme verlichtingsontwerp benadrukt de technische aspecten van de voertuigen en creëert tegelijk een sfeer van opwinding, elegantie en rust. Het straalt ontspanning en aantrekkelijkheid uit, vergelijkbaar met een business class lounge. Een speciaal bargedeelte biedt plaats voor de informele gesprekken, terwijl de toegang tot de auto’s comfortabeler en plezieriger is gemaakt.”

Verder wordt er in de vernieuwde vestiging ook gewerkt met led-schermen waarop relevante informatie over het aanbod te zien is en met digitale touchpoints; dit in combinatie met vlot aanspreekbare verkopers in de showroom.

The post Mercedes-Benz opent vernieuwde vestiging van Van Mossel in Knokke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Voorzitter en penningmeester geven fakkel door bij Wielercel Maldegem

Bij de Maldegemse Wielercel hebben voorzitter Raf Van de Velde (87) en penningmeester Aimé D’Hooge (88) de fakkel doorgegeven aan Cyriel Gobeyn (69) en Charline Deklerck (63). Beiden blijven verder lid van de Wielercel.
The post Voorzitter en penningmeester geven fakkel door bij Wielercel Maldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, maar voormalig Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof begint nu tweede carrière als bestuurder bij Antwerp

Steve Van den Kerkhof, de man die vorig jaar na 22 jaar zijn CEO-positie bij Plopsa vaarwel moest zeggen omwille van tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, is lid geworden van het bestuursorgaan van Antwerp als extern bestuurder. De gewezen CEO van de pretparkengroep was sinds januari bij de Great Old aan de slag als consultant.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

“Probeer eerlijke sprinter te zijn”: Philipsen reageert voor het eerst op “onverwachte” declassering waarvoor z’n vriendin hem moest kalmeren

Jasper Philipsen liet dan toch nog van zich horen na zijn tweede plek en latere declassering in de zesde Touretappe. “Ik ben ontgoocheld door de onverwachte declassering”, zegt hij in een statement. De sprinter van Alpecin-Deceuninck was na afloop bijzonder kwaad. Philipsen vloekte er op de ploegbus op los, zijn vriendin Melanie moest hem daar zelfs gaan kalmeren.

Lees meer »

Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd

Op het einde van het schooljaar worden in alle onderwijsinstellingen de personeelsleden die met pensioen gaan in de bloemetjes gezet. In bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge was dit onlangs ook het geval.
The post Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aangrijpende beelden van deurbelcamera tonen hoe peetouders in spe dolgelukkig vertrekken, maar enkele dagen later terugkomen met urne

De wereld van Jessie (32) en Nate (32) stortte in toen hun zoontje op 25 december 2023 doodgeboren werd. Op 23 december had het Amerikaanse koppel nog aan de zus en schoonbroer van Jessie gevraagd om de peetouders van Matty te worden. Hun deurbelcamera filmde hoe de peetouders in spe die dag dolgelukkig vertrokken, maar legde enkele weken later ook

Lees meer »