Ghistelinck pakt opnieuw uit met eigen autosalon: “Complimenten gekregen van Peter Goossens”

Nog tot en met 31 januari organiseert Ghistelinck Automotive voor de tweede keer een eigen autosalon. Klanten en bezoekers genieten in de Waregemse vestiging nabij de E17 van een originele Parijse ‘Bistrot de Paul’ en de nieuwe ‘Bar Vincent’. “Onze passie is de grootste drijfveer”, klinkt het.

Ghistelinck kleurt rood bij de start van het nieuwe jaar. “Na het wegvallen van het traditionele Autosalon in Brussel, nemen we de fakkel van het Feest van de Automobiel over”, vertelt CEO Vincent Yserbyt. “We zorgen met een vernieuwde versie van ons concept opnieuw voor een bijzonder aantrekkelijk, origineel en lokaal getint automobielfeest.”

De komende twintig dagen schotelt Ghistelinck diverse salonvoorwaarden voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor. Daarnaast worden de klanten in de watten gelegd in ‘Le Bistrot de Paul’. Huis Van Wonterghem verwent de gasten er culinair met ontbijt, aperitief, lunch en diner. De nieuwe ‘Bar Vincent’ – met een bijzonder knalrood interieur – vormt het decor voor de events, presentaties en avondlijke gesprekken.

3.000 bezoekers

Met een eigen autosalon en de bar en bistrot wil Ghistelinck het verschil maken. “Wij hebben een unieke band met onze klanten en met de markt. Die willen we blijven onderstrepen en zelfs versterken met dergelijke hoogstaande en originele en vooral gezellige initiatieven”, duidt Gunter Rekoms, Director Sales Cars. “De mensen krijgen het gevoel dat ze willen blijven.”

Klanten van de 12 andere Mercedes-Benz-vestigingen in België en Frankrijk ontvangen ook een voucher om in Waregem te kunnen aperitieven. De autodealer verwacht de komende weken zo’n 3.000 bezoekers. In de bistrot en bar worden maar liefst 17 themadagen georganiseerd. Van trucks en vans tot serviceclubs, onderwijs en experts, alles komt er aan bod.

Overtreffen

“Onze passie is de grootste drijfveer”, gaat Yserbyt verder. “Daardoor maken we op menselijk en financieel vlak de middelen vrij. We houden de spirit van het automobielfeest in leven, op onze eigen manier. Dit geeft ons energie.”

De eerste editie van vorig jaar kon op bijzonder veel lof rekenen. “Ik kreeg felicitaties van chef Peter Goossens, hij begroette mij met ‘Dag collega’. Dat ons concept het zo goed doet, zorgt voor veel voldoening. En dit jaar gaan we het overtreffen.”

The post Ghistelinck pakt opnieuw uit met eigen autosalon: “Complimenten gekregen van Peter Goossens” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hij gaf de daders eerst nog rondleiding in zijn huis: ‘gijzelaar’ opgepakt omdat hij eigen ontvoering in scène zou hebben gezet

Het lijkt wel het scenario van een hollywoodfilm. Een man is opgepakt omdat hij zijn eigen ontvoering in scène zou hebben gezet. Drie gemaskerde mannen vallen op 4 juni het huis binnen van Hassan K. (49) en zijn gezin in Ternat. De overvallers nemen zijn partner Anna N. (49), die werkt als bevoorrader van geldautomaten, mee en dwingen haar een

Lees meer »

Hunter Biden mag niet meer optreden als advocaat in Washington DC

Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, beschikt in Washington DC niet meer over een vergunning om zijn beroep als advocaat uit te oefenen. Een rechter in de Amerikaanse hoofdstad heeft beslist die vergunning te schorsen, zo meldt de nieuwszender CNN dinsdag. Mogelijk zal die schorsing ook elders in de VS worden uitgevoerd.

Lees meer »

“Het gebouw is een pak moderner en het oogt echt wel chique”: Roeselarenaars onder de indruk tijdens bezoek aan vernieuwde stadhuis

Op zondag 30 juni zette Roeselare de deuren open van het vernieuwde stadhuis. Op de Grote Markt stonden bij momenten wachtrijen, maar de rondleiding verliep heel vlot. De bezoekers waren onder de indruk van het lichtrijke en toegankelijke gebouw.
The post “Het gebouw is een pak moderner en het oogt echt wel chique”: Roeselarenaars onder de indruk tijdens bezoek

Lees meer »

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

KIJK. Fraudeurs stelen adres van garagist Michel om kopers van tweedehandswagens op te lichten

Garagehouder Michel uit Pellenberg, bij Leuven, is slachtoffer geworden van een wel heel speciale vorm van fraude. Fraudeurs gebruiken namelijk zijn adres om tweedehandsauto’s te verkopen. Hij kreeg al tientallen gedupeerden aan de lijn of in zijn garage. Drie van hen dienden al klacht in bij de politie. Michel waarschuwt nu mensen die een tweedehandsauto willen kopen. “Een Audi Q7

Lees meer »