Brandweer voorkomt erger bij schouwbrand in Torhout

Vrijdagmiddag is in een villa in de Bakvoordestraat in Torhout een schouwbrand ontstaan.

De brandweer kwam ter plaatse met de ladderwagen en een autopomp en kon voorkomen dat de brand zou overslaan. Door de bluswerken werd de Bakvoordestraat in beide richtingen voor het autoverkeer afgesloten. Niemand raakte gewond.

The post Brandweer voorkomt erger bij schouwbrand in Torhout is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie grote bewakingsfirma’s krijgen voor meer dan 47 miljoen euro aan boetes voor “zware en langdurige kartelpraktijken”

De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) legt de bewakingsfirma’s Securitas, G4S en Seris samen voor meer dan 47 miljoen euro aan boetes op wegens "zware en langdurige kartelpraktijken". Uit onderzoek van de concurrentiewaakhond hebben de 3 grote bedrijven jarenlang afspraken gemaakt over prijzen, openbare aanbestedingen en om elkaar geen personeel af te snoepen.

Lees meer »

Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al tiental kandidaten op lijst”

De nieuwe partij VVV, Van en Voor het Volk in Wielsbeke krijgt verder vorm. Initiatiefnemers Kurt Malysse en Filip Dinneweth konden al een tiental mensen warm maken om op hun lijst te staan. Ook het programma komt stilaan in een definitieve plooi te liggen.
The post Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Verlengingen in Hamburg, Ronaldo mist reuzenkans

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Kan Vlaams Belang op 13 oktober het cordon laten sneuvelen? Tom Van Grieken trekt nu al met zijn troepen ten strijde

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »