Topchef Nick Bril weer aan de slag na zware aanrijding van stagiair: “Hij denkt constant aan het slachtoffer”

Nick Bril, de topchef van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is donderdag opnieuw aan de slag na het dramatische ongeval met een stagiair afgelopen maandag. Dat bevestigt zijn entourage. “Hij werkt vooral ondersteunend in zijn team”, bevestigt zijn woordvoerder.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik krijg er in elk geval veel vragen over, maar wat hadden ze moeten doen?”: Lotte Kopecky reageert diplomatisch op de bevreemdende tactiek van Oranje

Na Glasgow, nu Zürich. Voor het tweede jaar op rij de allerbeste van de wereld. Lotte Kopecky (28) wist met haar vreugde geen blijf. Dit helse WK stelde haar weerbaarheid en veerkracht op de proef. Maar ze slaagde met brio. Met dank ook aan die vreemde Oranje-tactiek. (lachend) “Dit was leuk om naar te kijken. Toch?”

Lees meer »

Studio Recording biedt leerlingen Kunstacademie Art’Iz heel wat nieuwe kansen en zorgt voor een boost

In de Kunstacademie Art’Iz in Izegem is het nieuwe keuzevak Studio Recording binnen de afdeling Jazz-Pop-Rock uit de startblokken geschoten. “Het keuzevak trekt niet alleen heel wat nieuwe songwriters aan, maar ook oud-leerlingen nemen de draad weer op”, zegt schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe.
The post Studio Recording biedt leerlingen Kunstacademie Art’Iz heel wat nieuwe kansen en zorgt voor

Lees meer »

Victoria Beckham laat zich weer van haar slechtste kant zien: “Ze heeft haar ‘schoondochter’ uit de foto geknipt”

Cruz Beckham (19), de jongste zoon van Victoria (50) en David Beckham (49), heeft een nieuwe vriendin: Jackie Apostel. Het stel verscheen samen op Paris Fashion Week om voor mama Victoria te supporteren, maar die leek daar niet zo blij mee. Fans merkten op sociale media namelijk een belangrijk detail op. “Ze heeft overduidelijk iemand uit de foto geknipt.”

Lees meer »

Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van de Paus: “Ik snap dat het in onze huidige tijd geen hype meer is”

Binnenkort verschijnt het debuutalbum van Claude Vindevogel uit Diksmuide. Naast bedrijfsleider van Poetsland in Beveren-Roeselare is Claude echter ook al 35 jaar organist. Hij luistert de kerkdiensten op in Esen en Woumen, inclusief begrafenissen en huwelijksvieringen. Hoe staat Claude tegenover het recente bezoek van de Paus in België?
The post Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlij­dens van haar moeder, vader en schoonva­der: “Hoe doe je dat, rouwen, als de dood je overvalt aan dit helse tempo?”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »

“Ik verkies het voetbal van Kompany boven dat van Guardiola”: ook Bayern-coryfee Matthäus gaat overstag

Geen zege tegen Bayer Leverkusen, maar Vincent Kompany (38) wint wel in recordtempo zieltjes in Beieren. Ook Lothar Matthäus, die als clubcoryfee (410 wedstrijden) een belangrijke stem heeft in München, is steeds meer fan van onze landgenoot. Alle ogen vanavond gericht op Villa Park, waar Bayern na de 9-2 tegen Dinamo Zagreb in de Champions League tegen Aston Villa speelt.

Lees meer »