O-punt van Stad Oostende ontvangt tienduizendste melding

Vorig weekend kwam de tienduizendste melding via de website van O-punt binnen. Zo trapt het contactpunt van Stad Oostende het jaar meteen af met een mijlpaal. Stad Oostende lanceerde O-punt anderhalf jaar geleden, als hét contactpunt om iets te melden, vragen of delen. De stad roept iedereen op om er gebruik van te maken en bij te dragen aan een nog beter Oostende.

In het eerste weekend van 2024 kwam de tienduizendste melding binnen via de website van O-punt, het contactpunt van Stad Oostende. Het ging om een compliment en een vraag over de kerstverlichting. Stad Oostende moedigt iedereen aan om gebruik te blijven maken van O-punt. Alle meldingen, klachten, suggesties en complimenten helpen om de dienstverlening te optimaliseren.

Burgemeester Bart Tommelein: “Via ons meldpunt kan iedereen suggesties doen om Oostende nog meer te doen stralen. Dat wérkt ook echt. Het afgelopen jaar hebben we heel wat suggesties via O-punt omgezet in de praktijk.”

Heel wat verwezenlijkingen

Dankzij meldingen via O-punt kwam er een verzorgingskussen aan de toiletten in het stadhuis, komen er bankjes aan het einde van de Geraniumlaan, zal er op termijn openbare verlichting komen in de Populierendreef, zal het Leopold I-plein veiliger worden voor fietsers, werd een extra zebrapad aangelegd in de Zandvoordestraat zodat er veilig kan overgestoken worden richting de Sint Lodewijksschool,…

Wie nog ideeën heeft, kan ze melden via www.oostende.be/o-punt

Je kan O-punt bereiken via:

de website: www.oostende.be/o-punt

e-mail: [email protected]

telefonisch: op het gratis nummer 0800 1 8400

persoonlijk of per post: naar het Stadhuis (Vindictivelaan 1) of de campus Edith Cavell (Edith Cavellstraat 15)

The post O-punt van Stad Oostende ontvangt tienduizendste melding is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Afdeling pediatrie van ziekenhuis in Veurne krijgt opfrisbeurt met figuren van Studio 100 dankzij schenkingen

Dankzij een schenking van Vrije Basisschool De Droomvlieger en de bijdrage van Plopsa ziet de afdeling pediatrie en de kinderbox op de spoedafdeling van AZ West Veurne er veel leuker en kindvriendelijker uit voor jonge ziekenhuispatiëntjes. De kleuters en leerlingen lagere school van De Droomvlieger die erbij waren op de officiële opening, waren alvast dolenthousiast.
The post Afdeling pediatrie

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen boven voor mama van Tristan uit Passendale

Een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen is gisteren verdronken in een zwemvijver van recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten tijdens een schooluitstap. Het ongeval roept pijnlijke herinneringen op aan Tristan Siegmund uit Passendale die begin juli 2017 verdronk in een recreatievijver in het Nederlandse Chaam.
The post Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen

Lees meer »

N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en start campagne: “Wij zijn de enige centrumpartij en willen geen lokale Vivaldi-regering”

N-VA trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met op de lijst veel zelfstandigen, ondernemers en mensen uit de zorgsector. Bij gewezen parlementslid Manu Beuselinck kriebelt het want hij keert terug als lijstduwer. En er zijn pittige woorden voor de huidige coalitie waarvan N-VA deel uitmaakt. “De doorsnee Oostendenaar voelt zich vergeten”, luidt het.
The post N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »