Lid bijzonder comité Etelle Vandenbroecke overleden na slepende ziekte

Etelle Vandenbroecke is op 60-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Ze was lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst van Zulte en speelde toneel in het Zults Openlucht Theater en toneelkring Knipperlicht.

Etelle Vandenbroecke nam voor Open Zulte twee keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en was sinds 2019 lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst.

“Warme dame”

“Etelle was een warme dame met wie het fijn samenwerken was”, zegt schepen voor Sociale Zaken Franky Decoster (Open Zulte).

“We willen onze waardering en bedanking uitdrukken voor haar jarenlange engagement. Vanuit het gemeentebestuur betuigen we ons oprecht medeleven aan haar familieleden en vrienden.”

Beperkte kring

De uitvaartplechtigheid van Etelle Vandenbroecke vindt plaats in beperkte kring. Ze overleed op 5 januari en laat haar partner en dochter achter.

The post Lid bijzonder comité Etelle Vandenbroecke overleden na slepende ziekte is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten”

Zonnekloppers Dentergem is de competitie gestart met de intentie om mee te doen voor de prijzen. Na het verlies bij buur KFC Aarsele staat het team van Nico Rogge met 4 op 9 halverwege de klassering.
The post Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart voor studiedag

Zorggroep H. Hart Kortrijk ontving vijftien universitaire medewerkers uit Mongolië. Het gezelschap kwam voor een intensieve training rond de inclusie van personen met bijzondere noden in het onderwijs, op de werkplek en in de samenleving. Mongolië staat in vergelijking met Vlaanderen op het gebied van deze integratie vijftig jaar achter.
The post Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart

Lees meer »

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Dode en tientallen gewonden in Charkiv door Russische luchtaanval

Een vrouw werd gedood en tientallen mensen raakten gewond bij een Russische luchtaanval op de Oost-Oekraïense stad Charkiv. Dat maakten de autoriteiten zondagavond laat bekend. De Russische ex-president Medvedev dreigt ondertussen om Kiev te toveren in “gigantische gesmolten plek” als westerse langeafstandswapens worden ingezet om Rusland aan te vallen. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen wel elk 103 gevangenen aan

Lees meer »

Jonge bestuurder mist bocht en belandt met camionette tegen gevel van hoekwoning in Wervik

Op de hoek van de Geluwestraat en de Ommegangstraat in Wervik belandde vrijdagavond een camionette tijdens het nemen van een bocht tegen de gevel van een hoekwoning. De schade aan het huis bleef gelukkig beperkt. De jonge bestuurder uit Wervik moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zijn passagier bleef ongedeerd.
The post Jonge bestuurder mist bocht en belandt met

Lees meer »

Dam in Polen dreigt te overstromen: “Laatste kans om te evacueren” – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, bergwandelaar in Oostenrijk bedolven door lawine

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »