James Cooke brengt Tom Waes en zijn ouders in tranen in ‘James de Musical’: “Ze waren heel ongerust in die periode”

Hij was de allermoeilijkste om te strikken, maar toch bijt Tom Waes (55) de spits af in het nieuwe derde seizoen van ‘James De Musical’. Presentator James Cooke (39) weet enkele ontboezemingen te ontlokken bij Waes over de moeilijkste momenten uit zijn leven. Een bijzonder openhartige Tom zelfs, die terugblikt op een van de moeilijkste momenten in z’n leven. “Het moet de hel geweest zijn voor mijn ouders”, zegt Tom terwijl zijn moeder en vader geëmotioneerd toekijken. 

Meer krantenkoppen in België

Feestelijke opening van Wijn aan Zee in Nieuwpoort: “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat de klanten zoeken”

Dit weekend was het feest in Nieuwpoort: de officiële opening van de nieuwe Wijn aan Zee winkel werd gevierd. Na de afbraak van de oude zaak, zijn sommeliers Karim Vliegen (53) en Joke Dierickx (48) verhuisd naar hun nieuwe locatie aan de Albert I laan 49, strategisch gelegen tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad.
The post Feestelijke opening van Wijn aan

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

BEKIJK: Kajakken in het groen op de Demer tussen Herkenrode en Kuringen

Vanaf vandaag kan je kajakken aan de abdij van Herkenrode in Hasselt. Tijdens een tochtje van anderhalf uur vaar je tussen de bomen en het riet tussen de abdij van Herkenrode en Kuringen. "We nemen even pauze tijdens het broedseizoen, maar het is wel de bedoeling dat dit een blijvertje is", zegt Paul Lambrechts, directeur van de abdijsite.

Lees meer »

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Welke grasmat? Zeg gerust ‘weide’ tegen speelveld van Eendracht Aalst: “De situatie in het Pierre Cornelisstadion is absurd”

Nee, er zal niet meteen gevoetbald kunnen worden in het Pierre Cornelisstadion. De thuisbasis van Eendracht Aalst ligt er momenteel wel heel belabberd bij. Het gras is er — net zoals op jeugdcomplex Zandberg — al lange tijd niet gemaaid. Het lange gras waait er lustig mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde

Lees meer »