In ‘Maestro Degand’ lijkt Stefaan Degand dirigerend door het leven te stappen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Twaalf doden bij ongeval met bus in Egypte

Een ongeval met een bus op een Egyptische autosnelweg heeft maandag 12 mensenlevens geëist. 33 anderen raakten gewond, meldt het ministerie van Gezondheid. Aan boord van de bus zaten studenten van de universiteit van Galala.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op Radio 1 bekende Ben Crabbé dat hij zelf nog nooit Tetris speelde en daar ook geen interesse in heeft.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drugdealer (22) wordt geklist na handgemeen met tramchauffeur

Een 22-jarige man uit De Panne zit sinds 1 augustus in de cel nadat hij als drugdealer ontmaskerd werd. Dat gebeurde nadat hij in dronken toestand betrokken raakte bij een handgemeen met de chauffeur op de tram, waarna hij gearresteerd werd door de politie en de drugs ontdekt werd.
The post Drugdealer (22) wordt geklist na handgemeen met tramchauffeur

Lees meer »

Meer dan een op de drie stemgerechtigden in provincie Antwerpen komt niet opdagen, in Borsbeek gaat bijna de helft niet stemmen

64 procent van de kiesgerechtigde inwoners van de provincie Antwerpen is zondag gaan stemmen voor de lokale verkiezingen. Meer dan een op de drie stemgerechtigden is dus niet komen opdagen. Alleen in Baarle-Hertog en Hove zijn meer dan 70 procent van de kiesgerechtigden gaan stemmen. Voor de districtsraad in Borsbeek, dat nu fuseert met Antwerpen, heeft minder dan 56 procent

Lees meer »

Helikopter van brandweer stort neer in Brazilië: zes doden

Bij de crash van een brandweerhelikopter in het zuidoosten van Brazilië zijn alle zes inzittenden om het leven gekomen. De helikopter stortte volgens eensluidende mediaberichten neer nadat hij had helpen zoeken naar een eenmotorig vliegtuig dat neergestort was in Ouro Preto, in de staat Minas Gerais.

Lees meer »