IN BEELD – Opnames Herbert bij MENT TV in Mariakerke met o.a. Doran, Larissa, Amaryllis Temmerman…

Dinsdagnamiddag was het heel druk in de studio van MENT TV in Mariakerke bij Gent, want daar werd met heel wat bekende mensen het nieuwe programma ‘Herbert’ opgenomen dat op zondag tussen 10 en 12 uur te zien is op MENT TV.

Presentator Herbert Verhaeghe uit Kuurne mocht heel wat mensen verwelkomen in zijn studio. Doran is net papa geworden van een zoontje en daarover kwam hij vertellen. Jessey Fields uit Nederland had het over haar videoclip ‘Dansen In M’n Eentje’. Larissa kwam dan weer praten over haar nieuwe videoclip ‘Ga Jij Vanavond Met Me Mee’. Caroline Clement stond stil bij de ‘Madonna Tribute Show’, en Amaryllis Temmerman schonk nog even aandacht aan de voorbije Loftrompetten en aan haar videoclip ‘Nachtvlinders’. Bart Verelst maakte een tuinpraatje. Dominique vertelde over zijn leuke plannen in 2024. Steve Tielens sprak over ‘Waar Zijn Die Tandjes’, over zijn nieuwe tanden en zijn gewichtsafname met 8 kilogram. Marijke Umans vertelde over het boek ‘De Eenhoorn’. Kythana sloot het rijtje af met haar nieuwe song ‘Orkaan’. (PADI – foto’s Daniël)

Zondag tussen 10 en 12 uur bij MENT TV.

The post IN BEELD – Opnames Herbert bij MENT TV in Mariakerke met o.a. Doran, Larissa, Amaryllis Temmerman… is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tsjetsjeense terrorist uit Menen gaat in beroep tegen celstraf van 15 jaar

De Tsjetsjeense terrorist uit Menen, die 15 jaar cel kreeg omdat hij een aanslag beraamde in Antwerpen, gaat in beroep tegen zijn straf. 3 werken geleden werd hij in de Brugse rechtbank veroordeeld tot 15 jaar cel en 10 jaar terbeschikkingstelling. Ook zijn vrouw, broer en nog een andere beklaagde kregen celstraffen. Uit het onderzoek bleek dat de groep aanslagen

Lees meer »

Primeur: Knack Volley Roeselare is de eerste Belgische volleybalclub met gepersonaliseerd net voor sponsorreclame

Knack Volley Roeselare is goed gestart aan hun 42ste seizoen in de hoogste afdeling van het Belgisch volleybal. Na drie speeldagen staan ze opnieuw op kop van het klassement, met twee punten voorsprong op eeuwige rivaal Maaseik. Nu pakken ze ook uit met een primeur: een volleybalnet met geïntegreerde publiciteit.
The post Primeur: Knack Volley Roeselare is de eerste

Lees meer »

Nieuwe materiaalwagen voor Rode Kruis Poperinge, dat ook eetfestijn organiseert

De vernieuwing van het wagenpark van Rode Kruis Poperinge begint stilaan vorm te krijgen. Door gewijzigde noden moest de afdeling fors investeren. De multifunctionele wagen die de afdeling had, kon wegens gewijzigde normen niet meer ingezet worden en kreeg eerder dit jaar een tweede leven als ziekenwagen in Oekraïne. Een nieuwe materiaalwagen en een nieuwe ziekenwagen werden nu aangekocht.

Lees meer »

Raadkamer buigt zich vandaag over fraudezaak rond voormalig Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi: waarover gaat die zaak ook alweer?

De raadkamer in Antwerpen hoort vandaag de conclusies in de zaak rond voormalig parlementslid en ex-Open VLD’er Sihame El Kaouakibi en haar vzw Let’s Go Urban. Daarna zal ze beslissen of er een proces over de zaak komt. De zaak moest al verschillende keren door de raadkamer behandeld worden, maar werd telkens uitgesteld omdat er bijkomend onderzoek gevraagd werd. Waarover

Lees meer »

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

“Doet deugd dat mijn prestaties worden opgemerkt”: Gouden Schoen van de maand Colin Coosemans tevreden met erkenning

U hebt gekozen. Een week lang kon de HLN-lezer stemmen op de nieuwe ‘Gouden Schoen van de maand’. Het verdict: Anderlecht-doelman Colin Coosemans (32) is de winnaar van de maand september en dus de eerste laureaat. Hij kreeg 21,8 procent van het totale aantal stemmen. Voor Coosemans “doet het deugd” dat zijn prestaties worden opgemerkt. Ook de experten kunnen zich

Lees meer »