Ergodôme verhuist naar nieuwe showroom in Harelbeke en houdt totale uitverkoop showroommodellen

Ergodôme, producent en verdeler van ergonomische meubelen, verhuist begin maart naar een nieuwe showroom aan de Kortrijksesteenweg in Harelbeke. “Met Ergodôme 2.0 zetten we verder in op klantgerichtheid en toegankelijkheid”, zegt zaakvoerder Thibaut Lambrecht. Voor het zover is, houdt Ergodôme een totale uitverkoop met exclusieve aanbiedingen tot -70%.

Nieuwe showroom

Ergodôme is al sinds 2006 in de Sint Janslaan nabij K in Kortrijk gevestigd. Na 18 jaar wil de expert in ergonomisch meubilair en advies de toegankelijkheid en beleving voor haar klanten verbeteren. “De nieuwe showroom is essentieel om zowel particuliere als zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn. In de Kortrijksesteenweg 395, ter hoogte van de oude autokeuring in Harelbeke, zijn er gratis parkeermogelijkheden, genieten we van meer visibiliteit en is het gebouw toegankelijker. We claimen ‘voel het verschil’, dat willen we ook in ons nieuw gebouw en de parking doortrekken”, legt Thibaut uit.

“Daarnaast was de stad binnen en buiten rijden op bepaalde uren niet evident, die verkeersdrukte kan met de nieuwe locatie vermeden worden. We hebben klanten van Frankrijk, de kust en het Gentse. Zij kunnen nu makkelijk op- en afrijden. Ergodôme 2.0 valt ook veel meer op in het straatbeeld en de nieuwe infrastructuur waarbij al onze producten op het gelijkvloers komen, maakt het pand toegankelijk voor iedereen.”

Totale uitverkoop

Maar voor het zover is, houdt Ergodôme een totale uitverkoop. Met exclusieve aanbiedingen van -30 tot -70% is een bezoekje aan de huidige showroom zeker nog de moeite waard. Die blijft zeker tot maart beschikbaar voor bezoekers. In januari zelfs ook op zondag van 14 tot 18 uur. Ergodôme biedt een breed scala aan ergonomische oplossingen op drie belangrijke gebieden: relaxen, met bijvoorbeeld relaxzetels, Ergo-Gravity en salons met mooie designs; slaapoplossingen met eigen, hoogwaardige matrassen, lattenbodems en boxsprings; en professioneel met een uitgebreid aanbod aan bureaus, bureaustoelen en ergonomische hulpmiddelen. “Ons aanbod blijft hetzelfde, maar met enkel de nieuwste collecties in onze showroom. Dus wie nog op zoek is naar bureaumateriaal, kantoorinrichtingen, stoelen, zetels, bedden of matrassen kan komende weken nog mooie batjes doen op onze huidige locatie”, besluit Thibaut.

The post Ergodôme verhuist naar nieuwe showroom in Harelbeke en houdt totale uitverkoop showroommodellen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Heilbot uit Groenland is eetbaar erfgoed dankzij Pittems bedrijf: “Wij roken de vis hier traditioneel”

De gerookte heilbot van het Pittemse bedrijf Vanafish werd recent bekroond met het Streekproduct.be-label, een initiatief van het Steunpunt Streekproducten van VLAM dat Vlaams eetbaar erfgoed in de kijker moet plaatsen. Hoewel de vis oorspronkelijk afkomstig is uit Groenland, wordt het door de traditionele bereidingswijze toch gezien als waardevol streekproduct, dat nu terecht in de kijker wordt gezet.
The

Lees meer »

Na onderzoek naar Songfestival in Malmö: EBU stelt nieuwe actiepunten voor én benoemt nieuwe directeur

De European Broadcasting Union (EBU) benoemt een nieuwe directeur en gaat de regels voor delegaties verduidelijken. Dit zijn de uitkomsten van het onafhankelijke onderzoek dat de organisator van het Eurovisiesongfestival heeft laten uitvoeren na scherpe kritiek van verschillende deelnemers en de diskwalificatie van Joost Klein. Nederland volgt nauwlettend of de EBU haar beloften nakomt en zal op basis daarvan beslissen

Lees meer »

Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum

De Blankenbergse oppositiepartij CD&V verlangt van de meerderheid dat het autoluw centrum beter aangegeven zou worden. “De communicatie is ondermaats en verwarrend. Het stadsbestuur misbruikt het woord ‘veiligheid’ om de stadskas te vullen”, klinkt het. De partij zette daarom zelf een actie op het getouw.
The post Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoeksrechter houdt drie jonge Franse autodieven aan die op heterdaad betrapt werden in Kortemark

De onderzoeksrechter in Brugge heeft drie jonge Franse autodieven van 20 en 26 jaar aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van twee auto’s in Kortemark. De daders werden dinsdagochtend op heterdaad betrapt en in hun wagen werden blanco autosleutels gevonden. “Er wordt nu verder onderzocht voor wat de drie in aanmerking komen”, zegt Griet De Prest van het West-Vlaamse

Lees meer »

Bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen in 2023

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.500 zwerfkatten gevangen. Zo bericht ‘De Zondag’ vandaag, op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het gaat om exact 13.428 dieren, oftewel 8 procent minder dan in 2022, toen meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald.

Lees meer »

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »