Duitse ambassadeur veroordeelt uitspraken minister Gennez: “Vergelijking van Holocaust en conflict in Gaza is ongepast”

De Duitse ambassadeur Martin Kotthaus spreekt met klem tegen dat Duitsland zich voor de kar van de Israëlische regering laat spannen. Hij reageert daarmee op de uitspraken van minister van ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) in Knack. "Het is een cruciale vraag voor onze Duitse vrienden: gaan jullie echt twee keer aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan?", zegt Gennez in het interview. 

Meer krantenkoppen in België

Slovaakse premier Fico tijdens eerste publieke verschijning sinds aanslag: “Had Orbán graag vergezeld naar Moskou”

De Slovaakse premier Robert Fico is voor het eerst weer in het openbaar verschenen, 2 maanden nadat hij is neergeschoten. Fico uitte zijn bewondering voor zijn Hongaarse collega Viktor Orbán, die een omstreden ontmoeting had met de Russische president Vladimir Poetin. De premier hield ook een vurig betoog voor conservatieve en tegen progressieve en liberale ideeën.

Lees meer »

Willy Sommers en Wendy Van Wanten lang achtervolgd door roddels: “Ze dachten dat wij in de kleedkamer lagen te rollebollen”

Eén van de meest iconische duetten uit de geschiedenis van ‘Tien om te zien’ herleeft volgende week: dan zingen Willy Sommers (71) en Wendy Van Wanten (64) nog een keer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’. Het duet was de aanzet voor heel wat roddels over de twee artiesten, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. Een gesprek over het ‘Wendy-effect’, weerbarstige

Lees meer »