Documentairemaker vertelt over ontmoeting met Hans Van Themsche: “In de gevangenis is hij een ander mens geworden”

De gevangenisstraf van Hans Van Themsche heeft van hem een ander mens gemaakt. Dat zegt Aimée Van Meensel, de maakster van de driedelige documentaire waarin Van Themsche aan meewerkte. "Hij vindt dat hij in de gevangenis de juiste handvaten heeft gekregen, waardoor hij niet nog eens dezelfde fout zal maken." 

Meer krantenkoppen in België

Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum

Op vrijdag 23 augustus vierden Freddy Senaeve en Ingrid Strubbe hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel huwde op 23 augustus 1974 in Oostende. De viering van het gouden paar vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mag ik uitstappen?”: Julio stomverbaasd wanneer dief om hulp smeekt na mislukte poging om zijn sportwagen te stelen

De Amerikaanse Julio Solano stuitte maandag op een ongebruikelijke situatie in een parkeergarage in Florida. Een vreemde man zat opgesloten in zijn Chevrolet Corvette, vermoedelijk omdat die de wagen probeerde stelen. De dief, de later door de politie werd geïdentificeerd als de 33-jarige Ravesh Rabindranauth, probeerde nog uit zijn benarde situatie te geraken door Solano om hulp te smeken, maar

Lees meer »

IN BEELD. Prinses Alexia scoort met jurk uit kast van Máxima op Prinsjesdag

In een jurk met een enorme strik. Zo schitterde koningin Máxima (53) op Prinsjesdag 2024. Prinses Alexia (19) deed dan weer inspiratie op in de garderobekast van haar moeder. Josine Droogendijk, auteur van de site modekoninginmaxima.nl, werpt in ‘AD’ een blik op de outfits van de Nederlandse koninklijke familie. In het verleden werden de Oranjes wel eens uitgejouwd, maar dit

Lees meer »

Wordt Basil Dermaux dé seizoensrevelatie bij Knack Volley? “Ik heb nog veel te leren”

Met de verplaatsing naar Waremme opent Knack Volley zondag de reguliere competitie. Dat Knack zondag tegen buur Menen zijn twaalfde Supercup miste, maakt de landskampioen nederig, dixit een na de wedstrijd sterk ontgoochelde kapitein Matthijs Verhanneman.
The post Wordt Basil Dermaux dé seizoensrevelatie bij Knack Volley? “Ik heb nog veel te leren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum

Op 4 januari 1974 stapten Berno Devriendt en Christa Vandenbulcke uit de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle in het huwelijksbootje. Het gouden echtpaar werd op zondag 8 september gehuldigd door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »