Belle Perez viert ’25 jaar Hits’ op 8 november 2024 in de Lotto Arena

Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’. Dit jaar is het inderdaad precies een kwarteeuw geleden dat de wereld letterlijk met haar kennismaakte dankzij Hello World, de hitgevoelige debuutsingle van de ravissante Spaans-Belgische artieste. Met 5 overwinningen op rij, waaronder met de classics Que Viva La Vida, Enamorada en Ave Maria, is ze nog steeds de absolute recordhoudster van Zomerhit. In de Lage Landen is Belle Perez al jaren een gevestigde waarde met ook nog hits als Honeybee, Me and You, Dime en El Mundo Bailando op haar indrukwekkende palmares. Al haar ervaring, klasse, positieve latin-vibes, energie en 25 jaar aan heerlijke hits, komen nu op vrijdag 8 november 2024 samen op het podium van de Lotto Arena. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband.

Met het nodige tromgeroffel, maar vooral met veel enthousiasme is Belle Perez begonnen aan het nieuwe jaar. Dat wordt bijzonder, want ze viert in 2024 een kwarteeuw carrière. Begin februari start in Nederland haar gloednieuwe theatertournee ‘Diferente’, waarmee ze ook bij ons zal touren, maar de absolute apotheose van dit feestjaar volgt in Vlaanderen met ‘Belle Perez – 25 Jaar Hits’, hét jubileumconcert waarmee ze op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena staat. “Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een productief jaar”, zegt ze glimlachend. “In het nieuwe jaar pakken we in de Lage Landen gelijktijdig uit met nieuwe muziek. Met het resultaat van enkele schrijfsessies trokken we de afgelopen maanden naar de studio, waar we nieuwe nummers hebben opgenomen. De komende weken verschijnt de eerste single en dat wordt meteen al iets heel bijzonders”, zegt Belle mysterieus.

Nu eens lichtvoetig en opgewekt, dan weer intiem en ontwapenend, of net heel uitbundig en explosief. Belle weet hoe ze die uitersten moet verzoenen. Het typeert haar veelzijdigheid. De Spaanse latino-vibes zijn haar unieke handelsmerk. Haar krachtig, betoverend stemgeluid, verpakt in een ravissante, oprechte, hartverwarmende persoonlijkheid, haar troeven waarmee ze charmeert. Belle is puur, onversneden en vooral nog steeds één van onze absolute topartiesten. Haar jubileumconcert ‘Belle Perez – 25 Jaar Hits’ wordt op vrijdag 8 november 2024 een nieuw hoogtepunt in haar carrière. Het is de afsluiter van een jubileumjaar waarin Belle ook vooruitkijkt naar de toekomst. “Wie mij kent, weet dat ik het fijn vind om af en toe eens buiten de traditionele muzikale lijntjes te kleuren. Wel, die avond gaan we dat zeker doen, met veel hits, veel sfeer en vooral heel veel positieve vibes en energie. Het wordt een avond met mijn bekende nummers, maar ook andere pareltjes. Surprises horen er ook bij, want voor mij is dit concert het ideale moment om mijn talrijke, trouwe fans en het publiek dat mij de afgelopen jaren heeft gesteund nog eens oprecht te bedanken. Daarnaast geef ik een voorsmaakje van wat ze van mij in de toekomst mogen verwachten, met ook nieuwe nummers die we in aanloop naar dit concert uitbrengen. Naar ’25 Jaar Hits’ in de Lotto Arena kijk ik zelf enorm uit, want dit wordt het hoogtepunt en de absolute apotheose van mijn jubileumjaar”, klinkt het enthousiast. (PADI & HOE)

Het concert ‘Belle Perez – 25 Jaar Hits’ op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena is een organisatie van House of Entertainment en Gracia Live. De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 12 januari 2024 om 10 uur viaticketkopen.eu

The post Belle Perez viert ’25 jaar Hits’ op 8 november 2024 in de Lotto Arena is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak biedt ontslag aan

Zoals verwacht een politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour nu de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje ook. “Een verpletterende overwinning”, voorspelt de exitpoll van de grote Britse media. De Conservative Party wordt zwaar afgestraft: de partij stevent af op

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Volg hier

Lees meer »

Grenswegen gesloten tijdens EK-match Frankrijk-België: “Om risico’s op ordeverstoring en vandalisme zoveel mogelijk te beperken”

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België maandag — in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland — zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Einde van damesvoetbal in Merkem, A-ploeg verhuist naar Oostende

Nadat eerder al bekendraakte dat de eerste ploeg van KSV Diksmuide vanaf volgend seizoen in Oostende gaat voetballen onder de naam KV Diksmuide-Oostende maken ook de dames nu dezelfde verhuis. De eerste ploeg speelt volgend seizoen zijn thuismatchen in het Albertpark, de B- en C-ploeg in Diksmuide. Zo komt er een einde aan damesvoetbal in Merkem.
The post Einde

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland meldt nieuwe terreinwinst bij strategisch belangrijke Tsjasiv Jar

Rusland heeft donderdag nieuwe terreinwinst gemeld bij het strategisch belangrijke Tsjasiv Jar. Het hooggelegen Tsjasiv Jar was voor de oorlog een relatief kleine plaats met 12.000 inwoners, maar wordt door de ligging inmiddels gezien als een belangrijk militair doelwit. Als Rusland de plaats in handen krijgt, zou dat de weg vrijmaken voor een verdere Russische opmars in Donetsk. Volg hier

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »