Gemaskerde mannen met wapens verstoren live-uitzending in Ecuador

Enkele gewapende mannen zijn binnengedrongen in de studio van TC Television, een openbare zender in Ecuador. Op de beelden die circuleren op sociale media is te zien hoe ze in de studio rondwandelen met wapens en messen. De medewerkers, zitten angstig op de grond. Er zijn ook schoten hoorbaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze morgen voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de Brexit wordt

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prefinanciering Vlaamse subsidie voor tennisloods in Veurne

De bouwwerken voor de nieuwe indoortennishal met padel op het Will Tura-sportpark in Veurne schieten goed op, maar toch blijkt er ineens een onverwachte kink in de kabel te zijn. De toegekende Vlaamse subsidie voor sportinfrastructuur ten bedrage van 533.160 euro zal pas worden uitbetaald na de voorlopige oplevering van de sportinfrastructuur. Daardoor zit de bouwheer even met een liquiditeitsprobleem.<br

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zemst plaatst kooien om duivenplaag aan te pakken

In Elewijt bij Zemst gaat de gemeente kooien plaatsten om duiven te vangen. De gemeente kampt al een tijdje met een duivenplaag. De gevangen duiven worden naar een opvangcentrum in Limburg gebracht. Aan de inwoners wordt ook gevraagd om de duiven niet voederen.

Lees meer »

Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk

Save the date! Van 6 tot 30 november komt NEXT terug naar meer dan 20 Vlaamse, Waalse en Franse theaters met 28 internationale voorstellingen. Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA zijn opnieuw co-organiserende partners voor deze 17de editie.
The post Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Cindy (45) en Dave (48) nemen bakkerij ‘t Molentje in Oostende over: “Omtoveren tot een gezellige broodjeszaak”

Echtpaar en zakenpartners Cindy Vanhoof (45) en Dave Gielen (48) waren 10 jaar lang de gezichten van frituur Cindy’s Frietje in Bilzen, Limburg. Beiden voelden dat het tijd werd voor een nieuw avontuur. Toen ze zagen dat bakkerij ‘t Molentje in de Madridstraat een nieuwe uitbater zocht, waagden ze meteen de sprong. “Het is altijd blijven kriebelen om ooit zelf

Lees meer »