Einde van duizelingwekkende sponsordeal: Tiger Woods en Nike na 27 jaar (en vele miljoenen) uit elkaar

Het einde van een iconische (lucratieve) samenwerking: Tiger Woods (48) heeft afscheid genomen van Nike. De Amerikaanse golfer liet zich sinds 1996 sponsoren door het sportmerk. Hij tekende op twintigjarige leeftijd een contract van zo’n 40 miljoen euro, een duizelingwekkend bedrag voor die tijd. Uiteindelijk zou de sponsordeal hem meer dan 450 miljoen euro opbrengen. 

Meer krantenkoppen in België

Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in Rumbeke

De afgelopen jaren voerden we verschillende maatregelen uit, passend binnen het nieuwe mobiliteitsplan voor Rumbeke. Een drietal maanden geleden kondigden we enkele optimalisaties aan, als sluitstuk van een intensief traject om, samen met de inwoners van Rumbeke, stappen te zetten naar veiligere verbindingen en aangename woonbuurten.
The post Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in

Lees meer »

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is ophef ontstaan over de nieuwe reisbeperkingen die Spanje invoert voor toeristen. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »

CD&V Beringen maakt kunstwerk van bekladde verkiezingsaffiches

De lokale lijst van CD&V in Beringen heeft ludiek gereageerd op het bekladden van hun verkiezingsaffiches. Geïnspireerd door hun slogan "Vlammen voor Beringen" besloten de leden de bekladde affiches te overschilderen. Burgemeester Vints nodigt de vandalen ook uit voor een gesprek, maar benadrukt dat dit soort gedrag niet thuishoort in de gemeente.

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Diamant voor Hugo en Liliane

Hugo Morlion (85) en Liliane Schotte (87) werden in het Izegemse stadhuis ontvangen naar aanleiding van het diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Hugo en Liliane appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS en VK stellen besluit langeafstandsraketten Oekraïne uit

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Spontane staking van personeel bij verbrandingsoven van ISVAG in Wilrijk: “Er komt geen vrachtwagen meer binnen”

Bij het personeel van de verbrandingsoven van ISVAG in Wilrijk is een spontane staking uitgebroken. Dat gebeurde nadat bekend was geraakt dat het huisvuil van zowat 1 miljoen inwoners van de regio Antwerpen naar een verbrandingsoven van afvalverwerker Indaver in het havengebied kan worden gebracht. Die van ISVAG moet dinsdag dicht omdat de vergunning is vernietigd.

Lees meer »

Oude Gistelse scharensliep nu in Izenberge

De Gistelse Erfgoedcel en het stadsbestuur beslisten eind 2023 om aan het openluchtmuseum Bachten De Kupe in Izenberge, bij Alveringem, een scharensliep te schenken. Dat is een grote (hand)kar waarmee een messen-, scharen- en schaatsenslijper van deur tot deur ging. Dit stukje erfgoed zat oorspronkelijk in de collectie van Gistel: lang geleden stond het in
The post Oude Gistelse

Lees meer »