Man graaft 40 meter diepe tunnel in zijn keuken nadat hij droomt over goudschat, maar sterft nadat hij erin valt

Een 71-jarige Braziliaanse man had een indrukwekkend gat gegraven in zijn eigen keuken nadat hij droomde dat er onder zijn vloer een schat lag. Maar tijdens de graafwerken viel hij afgelopen week in het gat en overleed hij.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook immo strijdt mee om de staatsbonmiljarden: “Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Zilver! Ewoud Vromant rijdt fantastische tijdrit, maar botst opnieuw op Fransman Léauté

Ewoud Vromant (40) heeft een tweede medaille gepakt op de Paralympische Spelen. Na het zilver in de achtervolging op de piste legde hij ook in de tijdrit beslag op de tweede plaats. Opnieuw hield de Fransman Alexandre Léauté hem van het allerhoogste. De medailleteller van ons land staat inmiddels op vier. Vandaag komen er nog heel wat medaillekandidaten in actie.

Lees meer »

25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen flank van auto

Een 25-jarige motorrijder raakte maandagmiddag levensgevaarlijk gewond na een zwaar verkeersongeval in Torhout. Hij botste in de flank van een auto die vanuit een hoeve net de weg was opgereden. “De man werd 35 meter weggeslingerd op straat en raakte daarbij kritiek gewond”, zegt Annemie Wittesaele van politiezone Kouter.
The post 25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen

Lees meer »

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »