Klacht tegen een arts? Er zijn nog 470 wachtenden voor u

De federale commissie die onder meer artsen, tandartsen, verpleegkundigen en kinesisten een praktijkverbod kan opleggen, kijkt een jaar na de installatie aan tegen 470 onbehandelde klachten. “Daar zijn ook dringende dossiers bij”, zegt Kamerlid Frieda Gijbels (N-VA).

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-jurylid Marc Reynebeau keek jarenlang niet meer naar ‘De slimste mens ter wereld’: “Ik vond de grappen té kwetsend”

En toen was Marc Reynebeau (68) plots terug op tv. In de trailer van ‘Kamp Jeroom’ speelt het oer-jurylid van ‘De slimste mens ter wereld’ een hoofdrol, maar plaatsnemen achter de desk doet hij niet meer. Een samenloop van praktische en emotionele redenen, vertelt Reynebeau die het format aan een grondige inspectie onderwerpt. “Toen ben ik ook als kijker afgehaakt.”

Lees meer »

Dit is John Crombez, de gedoodverfde burgemeester van Oostende

Met Vooruit Plus haalt John Crombez in Oostende een eclatante overwinning binnen. Straks mag de 51-jarige politieke routinier normaal gezien de burgemeesterssjerp van de Koningin der Badsteden omgorden. Maar wie ís het uithangbord van de Oostendse socialisten? Tijd voor een kennismaking.
The post Dit is John Crombez, de gedoodverfde burgemeester van Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alain Top en Vooruit-Groen lijden zware nederlaag in Harelbeke, ook dochter Yasmine Top reageert: “Dit is schrijnend!”

Bij Team Harelbeke enkel en alleen vreugde. Bij Vooruit-Groen is het wonden likken. Alain Top behaalt als huidig burgemeester 1.573 voorkeursstemmen en laat zo vijf anderen voor zich, ook Melissa Depraetere. “Ik ben uiteraard ontgoocheld”, klinkt het. Ook dochter Yasmine Top reageert: “Het is zuur dat papa niet beloond wordt voor zijn harde werk.”
The post Alain Top en

Lees meer »

Aalbeke doet mee voor de prijzen

FC Aalbeke doet het met een gedeelde eerste plaats uitstekend. Vorige speeldag wonnen de Blauwe Uilen met de kleinste cijfers van Beselare. Komende zaterdag maken de jongens van T1 Cedric Renard de korte verplaatsing naar buur Bissegem. Een topper met de eerste plaats als inzet.
The post Aalbeke doet mee voor de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Guy D’haeseleer (55) door de ogen van zijn stiefdochter Malika (20): “Hij is streng, maar ook rechtvaardig én heeft een klein hartje”

Hij gaat de geschiedenisboeken in als de eerste Vlaams Belang-burgemeester, nadat zijn partij Forza Ninove met ruim 47% van de stemmen een absolute meerderheid haalde. Maar wie is de man achter Guy D’haeseleer? Hoe is ‘de sheriff van Ninove’ thuis? “Je geeft het hem niet aan, maar hij knuffelt graag”, zegt zijn stiefdochter Malika Sclacmender, zelf ook verkozen. “En hij

Lees meer »

Krant Le Soir mag artikel over Vervierse lijsttrekker niet publiceren: “Zullen die aanvechten met alle wettelijke middelen”

De rechtbank van eerste aanleg in Luik heeft aan de krant Le Soir verboden om een artikel over een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen te publiceren, zo maakte de krant zaterdag zelf bekend op haar website. Ze is bezorgd over “deze vorm van preventieve censuur en zal het aanvechten met alle mogelijke wettelijke middelen”, klinkt het.

Lees meer »