Bradley Wiggins leed onder het impostersyndroom: “Mijn olympische medailles liggen in een zak, andere trofeeën sloeg ik kapot”

Vorige maand liet hij nog in zijn ziel kijken over de moeilijke relatie met zijn afwezige vader, nu duiken nieuwe elementen op uit de getuigenissen van Sir Bradley Wiggins (43) bij ‘BBC’. Het Britse wielericoon vertelde dat hij maar moeilijk trots kan zijn op zijn eigen successen. Hij kampte met wat ze het impostersyndroom noemen. “Mijn olympische medailles liggen ergens in een zak.” 

Meer krantenkoppen in België

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »

“1 op 100 vindt dit hot”: campagne wil met vakantiekiekjes aandacht vragen voor problematiek kindermisbruik

Schijnbaar onschuldige vakantiefoto’s: een jongetje dat aan een ijsje likt of een meisje dat speelt met de tuinslang. Die beelden spelen de hoofdrol in een campagne van Stop it Now!, de organisatie die zich inzet voor de preventie van kindermisbruik en personen die vragen of bezorgdheden hebben rond seksuele gevoelens tegenover minderjarigen. Wat voor de meeste mensen volstrekt onschuldig lijkt,

Lees meer »

Horecazaak Kings, met Hans Blanckaert als boegbeeld, sluit de deuren

Uiterlijk op 21 juli sluit horecazaak Kings in de Slachthuisstraat, met Hans Blanckaert als bekendste medewerker en boegbeeld, de deuren. Blanckaert verwierf ook grote bekendheid als erg kritische stem tijdens de coronacrisis. “Door alle regeltjes en hoge kosten is het nauwelijks nog rendabel om in dit land een horecazaak te runnen”, zegt Blanckaert. “De regelgeving en de administratieve rompslomp zijn

Lees meer »

Albert en Paola vieren huwelijksverjaardag gezellig samen in Frankrijk: “Ze zijn daar alleen met z’n tweeën”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Volgens royalty-expert Jo De Poorter vond het grote feest afgelopen weekend al plaats en vieren ze vanavond deze gebeurtenis gezellig samen met twee.

Lees meer »

“Na 40 jaar is het tijd om het iets rustiger aan te doen”: restaurant Lamme Goedzak in Damme sluit eind augustus de deuren

Op 25 augustus ontvangt de familie Meiresone de laatste klanten in restaurant Lamme Goedzak in de Kerkstraat in Damme. Het pand, dat hun eigendom was, werd onlangs verkocht, maar de bestemming ervan is nog onduidelijk. “Na veertig jaar horeca is het tijd om het iets rustiger aan te doen”, zegt Steven Meiresone.
The post “Na 40 jaar is het

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »