Tegoare Nieuwjoare was schot in de roos

Levensloop Zuidwest is mooiste stand op Tegoare Nieuwjoare. Zij maakten ook bekend dat zij de organisator zijn van Levensloop Zuidwest, de opvolger van Levensloop Kortrijk in 2024.

Op 6 januari organiseerde het Feestcomité Harelbeke samen met Stad Harelbeke ‘Tegoare Nieuwjoare 2024’ op het marktplein. Een megagezellig samenzijn met leuke muziek en verzorgde eet- en drankstandjes van en door de vele Harelbeekse verenigingen. Onder meer: F.C. Derden Time, Jeugdhuis Salamander, Oudercomité Guldensporen College, F.C. Elektran, Comix, De Gaverhond, WoW oudleiders KSA, Harmonieorkest Vooruit en KSA Jongverkenners tekenden present. “Kortom we klonken met vrienden en alle stadsgenoten op het nieuwe jaar”, aldus het organiserend Stedelijk Feestcomité Harelbeke en Stad Harelbeke. “Wij zorgden voor ambiance en een glinsterende sfeer van het nieuwe jaar.”

Levensloop verhuist naar De Gavers als Levensloop Zuidwest

Er was ook een wedstrijd voor de deelnemende vereniging die de mooiste stand had. Het werd de stand van de Vereniging Levensloop Zuidwest, die hun bestuur voorstelde en nieuws had. “Levensloop Zuidwest wordt in 2024 de opvolger van Levensloop Kortrijk en zal plaats vinden in Harelbeke op zaterdag 28 september tot en met 29 september in Provinciaal Domein De Gavers Harelbeke. De opbrengst blijft voor Kom Op Tegen Kanker”, duidt Franky Cnudde. Het bestuur bestaat naast Franky, verder uit vrijwilligers Sarah De Jaegere, Griet Vandeputte, Anaïs Derez en Florian Cnudde.

The post Tegoare Nieuwjoare was schot in de roos is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar gaat vol voor kwalificatie: “Moeten er van bij de start in geloven”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Leven met een deadline: “Eindelijk is het tijd om die zomerse outfit uit de kast te halen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

“Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers Frankrijk denigrerend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

“Dat koppel wilde alleen maar winnen. De rest interesseerde hen niet”: B&B-uitbaters over de impact van ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20 West-Vlaamse weetjes over Tourdebutant Remco Evenepoel

Dit weekend is het zover: Remco Evenepoel begint in Firenze aan de eerste Ronde van Frankrijk in zijn carrière. De Vlaams-Brabander is de nationale hoop in bange dagen om de eerste Belgische Tourwinnaar sinds Lucien Van Impe in 1976 (!) te worden. Twintig West-Vlaamse weetjes over het 24-jarige fenomeen.
The post Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20

Lees meer »

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »