INTERVIEW. Gwendolyn Rutten: “‘Aub, onderzoek me’, zei ik in Gasthuisberg. ‘Van kop tot teen. Want er klopt iets niet. Ik ben ziek’”

Toen ze terugkeerde naar de nationale politiek keek de hele wereld mee. Maar haar ergste battle had Gwendolyn Rutten dan al uitgevochten. Het was er één in de luwte. Met haar eigen lijf als tegenstander. “Ik kan je garanderen: een jaar niet weten wat er met je scheelt, vreet aan je. Ik wil niet weten hoeveel relaties daar al op gesneuveld zijn.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. ZILVER! Genyn snelt op 100 meter naar zijn tweede medaille, Habsch zesde

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Ook in de avondsessie was het raak. Peter Genyn bezorgde België een zilveren medaille op de 100

Lees meer »

Ook morgen geen vluchten op luchthaven Charleroi: 30.000 passagiers getroffen

De staking op de luchthaven van Charleroi gaat ook morgen door. Dat bevestigt de luchthaven donderdagavond. Uit voorzorg zijn daarom alle vluchten van vrijdag, zowat 200 in totaal, geannuleerd. Bijna 30.000 passagiers zijn getroffen. Het verzoeningsoverleg tussen vakbonden en directie, van morgen, is ook geschrapt. Er is wel een intern overleg morgenvroeg.

Lees meer »

Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet”

Charlot Senesael (35) uit Pollinkhove ontwikkelde een leuk concept voor slaapfeestjes. Ze verhuurt namelijk slaaptentjes in verschillende thema’s. “Het zijn kant-en-klare pakketten”, zegt Charlot. “We komen de tentjes zelf opzetten indien gewenst.”
The post Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als Tedesco situatie niet snel ontmijnt, vrees ik voor het einde”: Degryse herbekijkt Frankrijk-België en kadert de ergernis van De Bruyne

Nieuw huizenhoog probleem voor Domenico Tedesco: de negatieve lichaamstaal en vooral het ontluisterende interview van Kevin De Bruyne na het verlies van de Rode Duivels in Frankrijk. Onze analist Marc Degryse herbekeek de interland en kadert de fouten die tot grote frustraties bij De Bruyne leidden. Degryse: “Of hij die ergernis juist uitte, is een andere vraag. Maar als Tedesco

Lees meer »

Planbureau verwacht dat groei werkgelegenheid bijna stilvalt

Het Planbureau verwacht dit en volgend jaar weinig nieuwe jobs. In 2024 zouden er slechts 16.000 nieuwe banen bijkomen en volgend jaar 25.000, zo blijkt uit nieuwe economische vooruitzichten die woensdag werden gepubliceerd. Hierdoor zou ook de werkgelegenheidsgraad nauwelijks stijgen.

Lees meer »

Tragische dood van Cloé (28) in Thailand laat Holsbeek verslagen achter: “Ik hoorde haar vorige week nog, ze leek zo gelukkig”

De Belgische vrouw die zaterdagochtend dood werd teruggevonden in het noorden van Thailand, is de 28-jarige Cloé Ferrari, afkomstig uit Holsbeek. Ze woonde sinds een tiental maanden met haar vriend in de provincie Mae Hong Son in Thailand en gaf daar yogalessen. “Onze zon Cloé straalt voor altijd in ons hart”, klinkt het bij zus Joana.

Lees meer »