LIVE CROSS. Vanthourenhout en Nys aan de start in Gullegem, waar parcours is aangepast door regenval

Geen Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock in Gullegem, waar het voorziene parcours door de hevige regenval is aangepast. Wie wint dan wel de ‘losse cross’ op en rond de Europalaan? Volg het in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte van poging tot gifmoord met thallium riskeert 20 jaar cel

Het Brusselse parket eist 20 jaar cel tegen een jonge twintiger die verdacht wordt van poging tot moord. De man zou het uiterst toxische thallium in een tube lichaamscrème hebben ingebracht, waarna ‘zijn beste vriend’ zichzelf vergiftigde. “Dit gaat om een verraderlijke misdaad, die een pijnniveau heeft veroorzaakt dat we nog nooit hebben gezien”, aldus de openbaar aanklager.

Lees meer »

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »

Cercle Brugge verliest met 3-0 van Antwerp

Antwerp heeft zondag op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League geen fout gemaakt tegen Cercle Brugge. De Great Old won met 3-0 dankzij goals van Gyrano Kerk (18.), Tjaronn Chery (22.) en Jacob Ondrejka (83.). Antwerp (19 ptn) nadert door de zege tot op drie punten van leider Racing Genk (22 ptn), dat zaterdag met 2-1 verloor bij

Lees meer »

Vlaams Belang stelt lijst voor

Vlaams Belang Wielsbeke trekt met een lijst van dertien namen naar de lokale verkiezingen. Lijstrekker is voorzitter Dirk Demaertelaere.
The post Vlaams Belang stelt lijst voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlijdens van haar moeder, vader en schoonvader: “Hoe doe je dat, rouwen? En voor wie eerst? Er staan drie rouwkaartjes op de kast”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »