LIVE TRANSFERS. Jadon Sancho stap dichter bij Dortmund, Eric Dier op weg naar Bayern

Het nieuwe jaar wenkt en dan komt ook de transfermolen weer onvermijdelijk op gang. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Wat met Arthur Vermeeren? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

“Vermogensbeheerder Apollo overweegt miljardeninvestering in Intel”

De grote vermogensbeheerder Apollo Global Management heeft aangeboden om een miljardeninvestering te doen in het Amerikaanse chipconcern Intel. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Volgens de anonieme bronnen zou de stap gezien kunnen worden als een blijk van vertrouwen in de eigen herstelstrategie van de chipfabrikant.

Lees meer »

Nu al drie (!) ninedarters dit weekend: na brullende Van Gerwen én Noorse ‘Sheriff’ gooit ook Schindler perfecte leg

De Hungarian Darts Trophy blijft inspireren. Na Michael van Gerwen en Cor Dekker gisteren, was het vandaag de beurt aan Martin Schindler om een ninedarter te gooien, een perfecte leg met negen pijlen. De derde al van het weekend dus. Straf, want een ninedarter is een zeldzaamheid: op het meest recente WK werd er bijvoorbeeld geen enkele gegooid.

Lees meer »

Zware regenval zet straten blank in Cannes

Maandagochtend is de regio rond Cannes in Zuid-Frankrijk getroffen door zware regenval. Verschillende straten in de stad liepen onder water en op beelden is te zien hoe auto’s meegesleept worden met de stroom. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Jongeren leggen politici op de rooster in Tielt

Op 28 september verwelkomt de jeugdraad politici en jongeren uit Tielt en Meulebeke in het JOC voor ‘Debattle’, een debat over jeugdthema’s.
The post Jongeren leggen politici op de rooster in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPINIE – Leven met een deadline: “Elke euro die je in jeugdwerk investeert, verdien je gegarandeerd terug”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky gaat “overwinningsplan” voorstellen in Washington

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wil volgende week bij een bezoek aan zijn Amerikaanse ambtsgenoot Joe Biden een “overwinningsplan” voorstellen. Het nieuws komt er nadat bekend raakte dat het Oekraïense leger meer geld krijgt voor de oorlog tegen Rusland. Zelensky zette zijn handtekening onder een eerder door het parlement besliste verhoging van de defensie-uitgaven met omgerekend ongeveer 10,8 miljard euro.

Lees meer »

Jairon (14) lag twee maanden dood in bed: “Hij zou verrijzen, als we maar lang genoeg zouden bidden”

Jairon, een jongen van 14, lag maar liefst twee maanden dood in het huis van zijn vader. De extreem gelovige man ging ervan uit dat ‘God hem weer tot leven zou wekken’. De vader en enkele huisgenoten verschijnen vandaag voor de Kamer van Inbeschuldigingstelling. De vraag: wordt het de correctionele rechtbank voor schuldig verzuim of het hof van assisen voor

Lees meer »