Freddy Bultynck te zien op VRT in Hotel Römantiek

Maandag 8 januari zendt VRT 1 de eerste aflevering uit van het nieuwe seizoen van Hotel Römantiek. Daarin gaan een aantal vrijgezellen samen met Sven de Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels op zoek een nieuwe liefde in hun leven.

Eén van de deelnemers van Hotel Römantiek is Freddy Bultynck (74) uit Waardamme. Hij is een gescheiden vader van drie kinderen en de opa van zeven kleinkinderen. Voor zijn pensioen werkte hij als begeleider van een sociale werkplaats van het OCMW. Freddy is een heel sociaal iemand. Hij stond aan de wieg van een aantal verenigingen van Waardamme, waaronder de speelpleinwerking en de toneelvereniging Ware Vreugd. Freddy is nu vooral gekend als beeldend kunstenaar. “Ik heb negen jaar lang een opleiding Beeldende Kunst gevolgd aan de academie van Roeselare, en daarna nog twee jaar aan de academie van Tielt. Nadat het kappen van marmer niet meer ging, ben ik teruggevallen op keramiek. Gaandeweg heb ik mijn eigen stijl gevonden”, aldus Freddy.

Dankzij de buren

De aanzet om zich in te schrijven voor het programma is gegeven op oudejaarsavond 2022 door de buren. Zij wilden Freddy tussen pot en pint inschrijven voor Hotel Römantiek. “Uiteindelijk heb ik dan maar mezelf ingeschreven, anders gingen mijn buren het zeker in mijn plaats doen. De aanloop naar de selectie was een heel intense ervaring. Ik moest heel wat vragen beantwoorden, en werd onderworpen aan verschillende controles, waaronder een gezondheidscheck”, weet hij te vertellen. Freddy blikt terug op een fantastische en zorgeloze reis. Zowat alles werd voor de kandidaten tot in de puntjes geregeld. “Mochten ze mij bij manier van spreken morgen opnieuw vragen om deel te nemen aan een programma, zou ik zeker opnieuw ja zeggen. Het is verwonderlijk hoe snel we met de 24 deelnemers een vriendengroep werden, een vriendschap die ook na de opnames blijft. Het zijn 24 totaal verschillende mensen, elk met hun eigen verhaal. Ook Sven, Gloria en Philippe zijn erg hartelijke mensen. Na de opnames bleef het contact tussen de verschillende deelnemers”, aldus Freddy. “Komende zomer staat er zelfs een reisje naar de Provence gepland.”

Wie wil weten of Freddy tijdens zijn verblijf in Hotel Römantiek een nieuwe liefde gevonden heeft, kan vanaf 8 januari elke maandag om 20.45 uur terecht bij VRT 1 en VRT MAX.

The post Freddy Bultynck te zien op VRT in Hotel Römantiek is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Degradatie Eendracht Aalst doet ook 3 andere clubs naar lagere reeks zakken: “Onbegrijpelijk hiervoor afgestraft te worden”

Het is nu definitief: Eendracht Aalst degradeert naar 1e provinciale. De club werd kampioen in 2e nationale en zou dus naar 1e promoveren, maar kreeg geen licentie voor de nationale reeksen door allerlei problemen binnen de club. De club ging niet in beroep, dus dat betekent dat Aalst nu naar 1e provinciale gaat. Maar dat brengt natuurlijk een domino-effect met

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

“We leerden elkaar kennen tussen frieten en frikandellen”: ze werden er verliefd als jobstudent, nu mogen Remco en Jacobine Bonny’s Friethuis overnemen

Romantiek in de frituur: het bestaat! Op hun vijftiende begonnen Remco Depuydt en Jacobine Desmet als jobstudent in Bonny’s Friethuis in Ieper. Ze werden er verliefd, verhuisden naar een nabije woning en mogen nu de frituur overnemen. “Ik heb het aan hen beloofd”, aldus oprichter Emmanuel De Bruyne, die andere oorden opzoekt.
The post “We leerden elkaar kennen tussen

Lees meer »

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

Brandweer haalt gecrasht sportvliegtuigje weg, buurtbewoners geschrokken: “Ik zag het neerstorten”

In de omgeving van de Heidestraat in Hasselt is de brandweer Zuid-West Limburg aanwezig op de plek waar gisteren een vliegtuigje neerstortte. Daarbij liet een inzittende het leven, de piloot moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis. De nabestaanden van het slachtoffer bezochten zaterdag de plaats van het ongeval. Vanmiddag werken de hulpdiensten verder aan de berging van het wrak.

Lees meer »

Politie valt binnen op verschillende plaatsen in Brugge: slachtoffer van explosie nu zelf in de cel voor drugshandel

De politie is donderdagochtend binnengevallen op verschillende plaatsen in Brugge. Daarbij zijn ook verschillende mensen opgepakt. De politie viel binnen in onder meer de wijk de Blauwe Poort. Daar werd de bewoner opgepakt van het huis waar eind februari een explosief naar de voordeur werd gegooid. De man verscheen voor de onderzoeksrechter en is aangehouden op verdenking van drugshandel.

Lees meer »

“Noord-Korea vuurde ballistische raket af”

Noord-Korea heeft maandag (plaatselijke tijd) een ballistische raket richting het oosten afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap zondag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Meer informatie is nog niet bekend.

Lees meer »