Geen kwaad opzet bij man (69) die levenloos naast auto op oprit werd gevonden

Het onderzoek naar het eventuele verdachte overlijden van een 69-jarige man die dinsdagochtend dood werd aangetroffen naast zijn auto op zijn oprit in Beveren aan de IJzer, bij Alveringem, is afgerond. Er werd woensdag nog een autopsie uitgevoerd op het lichaam. “Maar er werd niets verdachts vastgesteld of geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

De 69-jarige man werd dinsdagochtend om 6.30 uur aangetroffen naast zijn Peugeot op het einde van zijn oprit van zijn boerderij in de Grensstraat in Beveren aan de IJzer in Alveringem. Het was een postbode die de akelige ontdekking deed. De hulpdiensten werden verwittigd en een MUG-team kwam nog ter plaatse, maar voor de man kon geen hulp meer baten. Hij was al overleden. Gelet op zijn temperatuur lag de man er wellicht al enkele uren want hij was flink onderkoeld.

Verder onderzoek

Het labo en de recherche van de politie kwamen ter plaatse voor verder onderzoek want het overlijden werd als verdacht beschouwd. Er werd onder meer nagegaan of er ingebroken werd in de woning, maar dat was niet het geval. Er werd ook een autopsie op het lichaam bevolen. “Dat werd woensdag gehouden en intussen kregen we te horen dat er niets verdachts werd gevonden en er geen tussenkomst is van derden”, zegt Fien Maddens van het West-Vlaamse parket.

De zaak werd daarmee dus afgesloten. De man stierf wellicht ofwel een natuurlijke dood ofwel na een val. Het lichaam werd vrijgegeven zodat de familie afscheid kan nemen. (JH)

The post Geen kwaad opzet bij man (69) die levenloos naast auto op oprit werd gevonden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze urineerden op hem en dreigden om hem aan steen in vaart te gooien”: tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens horrornacht in Brugge

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering, onder leiding van premier Dick Schoof, officieel van start na eedaflegging bij koning 

Vandaag legt de nieuwe Nederlandse regering de eed af. Het kabinet, onder leiding van de partijloze minister-president Dick Schoof, wordt beëdigd door koning Willem-Alexander. Dat gebeurt in Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de koning in Den Haag. Na bijna 14 jaar bewind van Mark Rutte, de langstzittende premier in de Nederlandse geschiedenis, komt er een nieuwe ploeg aan

Lees meer »

Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers

Politiezone Kouter meldt dat ze verschillende aangiftes kreeg van vooral oudere slachtoffers, bij wie thuis een aanzienlijk geldbedrag werd ontfutseld. Woordvoerder Annemie Wittesaele maant aan tot waakzaamheid: “Noch medewerkers van Cardstop noch bankmedewerkers zullen aan huis komen!”
The post Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elvir S. toont op reconstructie hoe hij Marleen (64) wurgde

Woensdagnamiddag vond de wedersamenstelling plaats van de moord op Marleen Van Leeuw. De 64-jarige vrouw werd volgens de verklaringen van verdachte Elvir S. (33) gewurgd in zijn woning in Oostende. De man zit tussen ruim een jaar in de cel. Een reconstructie moest duidelijkheid brengen over de omstandigheden heen komen waarin de vrouw om het leven werd gebracht.
The

Lees meer »

Beleef de zomer op het Evenementenplein in Oostkamp

Van 25 juni tot 14 juli transformeert het plein achter OostCampus in een bruisend paradijs, vol activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgestrekt strand waar je kunt genieten van de zon en ontspannen met vrienden en familie. Het overdekte podium zal de thuisbasis zijn voor een reeks boeiende optredens. Er is een bar
The post Beleef de

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »