Kim (35) uit Kapelle-op-den-Bos mag voor België naar de verkiezing van Mrs. Universe: “Ook met tattoos kan je een verkiezing winnen”

Kim Knippenberg (35) uit Kapelle-op-den-Bos heeft de Belgische verkiezing van Mrs. Universe gewonnen. In oktober vertegenwoordigt ze ons land op de internationale finale in Zuid-Korea. Kim valt op door haar vele tatoeages. “Ik wilde tijdens de verkiezing tonen dat vrouwen met tattoos en piercings er ook best mogen zijn”, lacht Kim. 

Meer krantenkoppen in België

Kaaskeurig breidt aantal afhaalpunten verder uit

Na 44 jaar zegden Hans Decock en zijn echtgenote Ingeborg Wyndels de weekmarkten vaarwel, maar de passie voor de kazen bleef en resulteerde in Kaaskeurig. Met een heuse kaaswebshop en afhaalpunten in automaten biedt Kaaskeurig 50 verschillende soorten kaas aan.
The post Kaaskeurig breidt aantal afhaalpunten verder uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jean-Marie Pfaff over home-invasion: “Altijd geloofd in goedheid van de mens, maar nu hangen er drie sloten aan mijn poort”

De openbare aanklager heeft acht jaar gevangenisstraf gevorderd tegen de Servo-Kroatische gangsters die Carmen Pfaff in augustus 2023 mishandelden en gijzelden voor een handvol juwelen en een Rolex. Echtgenoot Jean-Marie vertelde in de rechtbank tijdens een emotionele getuigenis wat Carmen sindsdien doormaakt. “Ze leeft in constante angst”, aldus een wenende Jean-Marie. “Haar mooie oude dag is verwoest.”

Lees meer »

“Ik voelde het warme bloed uit mijn lijf lopen”: Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten met jachtgeweer

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »

Is de afschaffing van de opkomstplicht bij de gemeenteraadsverkiezingen een “dienst voor de democratie” of een “historische vergissing”?

Wat ook de uitslagen worden, de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober zullen een aparte vermelding in de geschiedenisboeken krijgen. Voor het eerst sinds de invoering van het algemeen meervoudig stemrecht in 1892 is er in de Vlaamse contreien geen opkomstplicht meer. Wie die zondag liever in de zetel zit, fietst of op café gaat, hoeft dus helemaal niet naar het stemhokje.

Lees meer »

Niemand minder dan Vincent Kompany bezoekt 200 jeugdspelertjes van KSV Bornem: “Als de kinderen lachen, dan weet je dat het goed zit”

Hoog bezoek in Bornem, waar niemand minder dan Vincent Kompany zondag een bezoekje bracht aan voetbalclub KSV Bornem. Liefst 200 spelertjes konden hun kunnen tonen aan de huidige coach van Bayern München. Maar hoe belandde de gewezen kapitein van de Rode Duivels en Manchester City nu bij een ploeg uit de Antwerpse provinciale reeksen?

Lees meer »

Dorpscomité Hoegaarden bouwt kerk uit bierbakken

Een kerk gebouwd uit bierbakken. Neen, u heeft niet te veel gedronken als u in Hoegaarden passeert, langs de kerk van deelgemeente Outgaarden. Daar hebben buurtbewoners een replica gemaakt van de orginele kerk. Alleen is deze kleiner én uit bierbakken gemaakt. Geleverd door brouwerij Hoegaarden die daar ook thuis is.

Lees meer »

Een kerststal in het gemeentehuis? Toeristentaks in onze steden? Je burgemeester in het parlement? Onze GemeenteStemtest geeft je alle antwoorden

Straks mogen we ons weer uitspreken over waar het met onze gemeente of stad naartoe moet. Om je op weg te helpen, lanceren we de GemeenteStemtest, waarmee je kan nagaan welke partij het best bij jou past. Daarbij spelen ook de couleur locale en plaatselijke dossiers een grote rol. En dat levert enkele verrassende vaststellingen op, zoals de band tussen

Lees meer »

“Ons mama is een vechter. Toen ze in het donker op het toilet zat opgesloten, heeft ze eigenhandig de wc-deur met haar rolstoel ingebeukt”: Kelly Pfaff (47) over de home-invasion bij haar ouders

“Niet alleen ons mama leeft al meer dan een jaar in angst, onze papa ook.” Dat zei Kelly Pfaff na afloop van het proces tegen de verdachten die haar moeder Carmen (68) in augustus vorig jaar hondsbrutaal overvielen tijdens een home-invasion in haar villa in Brasschaat. Dat die aanslag ook een grote impact heeft op haar vader Jean-Marie (70), bleek

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »