“Nieuw jaar, nieuwe ik”: Mariah Carey toont voor het eerst foto van haar ‘slechte kant’

Mariah Carey (54) is een diva, en niemand vind het leuker om dat te benadrukken dan Mariah zelf. De ‘All I Want For Christmas Is You’-zangeres zet het nieuwe jaar in met een unicum voor haar doen: ze toont op Instagram uitzonderlijk een foto van ‘haar slechte kant’. 

Meer krantenkoppen in België

Film over jonge Trump binnenkort in zalen, tot zijn groot ongenoegen: “Meteen na première werd gedreigd met juridische stappen”

Binnenkort verschijnt ‘The apprentice’ in de zalen. Daarin is te zien hoe een jonge Donald Trump ‘opgeleid’ wordt door de machtige advocaat Roy Cohn. Dat de film opschudding veroorzaakt, mag niet verbazen. "Als zo’n geëngageerde regisseur iets maakt over Trump, dan krijg je geen flatterend portret", duidt filmjournalist Lieven Van Gils.

Lees meer »

Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum

Op vrijdag 23 augustus vierden Freddy Senaeve en Ingrid Strubbe hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel huwde op 23 augustus 1974 in Oostende. De viering van het gouden paar vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap”

Team Avelgem heeft naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hun nieuwe lijst voorgesteld, met daarin een aantal bekende gezichten, maar ook acht nieuwe kandidaten. “Wij willen graag terug meebesturen”, klinkt het bij de enthousiaste kandidaten.
The post Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Feestcomité schenkt cheque aan vzw MUZURI

Het feestcomité De Pleinfeesten overhandigde een cheque van 250 euro aan de organisatie vzw MUZURI. Het gaat om een deel van de opbrengst van de jaarlijkse Pleinfeesten in Sint-Andries. De vzw MUZURI zet zich in voor vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van oorlogsgeweld in Congo, meer bepaald in de regio Goma. Dit gebied
The post Feestcomité schenkt

Lees meer »

Jelle Cleymans viert 40ste verjaardag met concert met alle hits van ‘Spring’: “Geen reünie, maar met muzikale helden”

Jelle Cleymans viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag en hij wil deze mijlpaal op een speciale manier markeren. Voor de gelegenheid duikt hij terug in zijn eigen repertoire en brengt hij de hits van ‘Spring’ opnieuw tot leven. “Met ‘Cleymans zingt ‘Spring’ sta ik op 14 mei 2025 in de AB in Brussel”, zegt hij enthousiast op MNM.

Lees meer »

Jean-Pierre Geelhand de Merxem verlaat na 42 jaar de politiek: “Vaak felle discussies gehouden”

Zijn laatste gemeenteraad als schepen dateert van eind december vorig jaar, zijn laatste gemeenteraad als raadslid staat eind november van dit jaar gepland. Jean-Pierre Geelhand (72) zal dan 42 jaar actief geweest zijn in de Heuvellandse politiek. Hij kwam voor het eerst op tijdens de verkiezingen van 1982 met de toenmalige PVV. Daarna volgden nog twee legislaturen met de partij

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

De ontvoering van nazikopstuk Adolf Eichmann, een gestolen MIG en België misleid: ook dit waren opmerkelijke operaties van de Mossad

De aanslagen met biepers en walkietalkies in Libanon zijn nog niet opgeëist, maar volgens analisten lijkt het erop dat ze het werk zijn van de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Ook de Amerikaanse en Libanese inlichtingendiensten vermoeden dat de Mossad er in elk geval bij betrokken was. Die heeft in het verleden al vaker opmerkelijke operaties uitgevoerd. We pikken er enkele uit.

Lees meer »