Van cyberhoofden die orale seks simuleren tot de schelp van Beyoncé: kunstenaar Frederik Heyman verovert de wereld

Hij bepaalde de look van Beyoncés Renaissance-tournee en de Belgian Fashion Awards riepen hem uit tot ‘professional of the year’. In de 3D-werelden van digitale kunstenaar Frederik Heyman weerklinkt steeds meer popmuziek. “Die video was niet bedoeld om te choqueren. Maar we zijn wel een paar keer van sites gegooid, ja.”

 

Meer krantenkoppen in België

Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan de ploeg”

KEVC Beselare neemt een vliegende start bij zijn terugkomst in tweede provinciale. Na een 5-1-overwinning op de openingsspeeldag gingen de Beselarenaars afgelopen weekend met 0-3 winnen op het veld van Dottenijs Sport. Zo pakken de jongens van Thierry Lemaire een onverhoopte zes op zes.
The post Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan

Lees meer »

Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet

Het is je misschien ook al opgevallen: er bloeien opvallend veel zonnebloemen in en langs onze West-Vlaamse velden. Dat hebben we blijkbaar te danken aan ons extreem natte voorjaar, aangezien landbouwers niet konden teruggrijpen naar hun gebruikelijke zadenmengsels.
The post Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Roeselare versterkt laadinfrastructuur met 22 extra palen om toekomstgerichte mobiliteit te ondersteunen

Met de uitbreiding van haar laadinfrastructuur zet de Stad Roeselare opnieuw een belangrijke stap richting de toekomst. In lijn met de Vlaamse en Europese doelen speelt Roeselare proactief in op de groeiende vraag naar elektrische laadmogelijkheden. Bovendien worden de benzine-, diesel- en lpg-wagens van het eigen wagenpark ook stelselmatig vervangen door elektrische wagens of plug-in hybrides.
The post Stad

Lees meer »

Misnoegde werknemers verzamelen aan Audi-fabriek: blokkade gaat voort, personeel wordt niet meer betaald

Enkele tientallen arbeiders van de Audi-fabriek in Vorst stonden deze ochtend opnieuw buiten aan de hoofdingang van de site aan de Brits Tweedelegerlaan. Dat bevestigde vakbondsafgevaardigde Ludovic Pineur aan Belga kort voor 6 uur. De vakbonden zijn van plan om een gerechtsdeurwaarder te laten komen om de sluiting van de fabriek vast te stellen. Dat liet een andere vakbondsbron weten.

Lees meer »