Douane onderschept 3,4 ton cocaïne in Waaslandhaven

De douane heeft in de eindejaarsperiode twee grote partijen cocaïne in beslag genomen in de Waaslandhaven. In totaal gaat het om 3,4 ton illegale drugs. 

Meer krantenkoppen in België

Bart De Wever over comeback Patrick Janssens: “Niet geloofwaardig”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zich op ATV kritisch uitgelaten over zijn coalitiepartner Vooruit én over de terugkeer van gewezen burgemeester Patrick Janssens in de Antwerpse politiek. Hij vindt het “niet geloofwaardig” dat iemand na meer dan tien jaar afwezigheid weer op de politieke scène verschijnt.

Lees meer »

Jan Deconynck publiceert tweede roman

De in Veurne geboren Jan Deconynck (60) schreef met Zwemmen in 1970 zijn tweede roman na zijn debuut Red Sergeant.
The post Jan Deconynck publiceert tweede roman appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frank Leuridan opent speciaal voor ons zijn museum: “Voor een uniek stuk heb ik altijd nog een plaatsje vrij”

In de schaduw van de beroemde Sint-Sixtusabdij van Westvleteren woont metaalbewerker op rust Frank Leuridan (64). Vijftig jaar lang al verzamelt Frank oude machines en werktuigen. Eerder uitzonderlijk opent hij voor ons de deur van zijn ‘museum’ in de Catsputdreef, waar zorgvuldig honderden collectiestukken gerangschikt zijn. “Ik heb nog geen tijd om bezoekers te ontvangen”, glimlacht hij.
The post

Lees meer »

Zeven films die je niet mag missen dit najaar volgens Lieven Van Gils

Hij is nog niet helemaal voorbij die mooie zomer, maar tot dusver was hij niet onvergetelijk. Ook niet op filmgebied. Geen Barbenheimer deze keer om de mensen in groten getale en al dan niet in gepaste roze outfit naar de bioscoop te lokken. Maar de herfst ziet er wél rooskleurig uit. Zeven films die ons opvielen tijdens de voorbije festivals,

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »