De legging helemaal terug van nooit echt weggeweest: “Jonge generatie vindt het inclusief kledingstuk”

Van Nike tot luxemerk Loewe: leggings zijn opnieuw zichtbaar aanwezig in ons straatbeeld. De ooit verguisde sportkleding wordt nu ook gedragen door wie niet van plan is om te zweten. Vanwaar die comeback? “Gen Z ziet de legging als een item van inclusiviteit.” 

Meer krantenkoppen in België

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Bewoner (26) van huis dat getroffen werd door vuurwerkbom blijft in cel: man ontkent betrokkenheid in cocaïnehandel

De 26-jarige bewoner van het huis in Brugge dat eind februari getroffen werd door een explosie, blijft in de cel. De twintiger werd vorige week opgepakt en wordt ervan verdacht al jarenlang cocaïne te verkopen, al is daar volgens de man niets van aan. “Hij blijft ontkennen”, zegt zijn advocaat Ellen Eneman.
The post Bewoner (26) van huis dat

Lees meer »

CD&V en Groen kritisch over aanpassingen meerjarenplan: “Weinig ruimte om te dromen voor volgend stadsbestuur”

De meerjarenplanaanpassing bracht slecht nieuws voor het volgende stadsbestuur in Ieper. Zowel oppositie als meerderheid erkent dat er weinig geld zal zijn voor grote plannen. CD&V suggereert zelfs om het Jan Ypermanpark en de herinrichting van het openluchtzwembad ‘gefaseerd aan te pakken voor meer financiële ruimte’. De Vooruit-schepenen interpreteren dat als uitstel en zaten meteen op hun paard.
The

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er is een risico op een storm of op wateroverlast, meldt Binnenlandse Zaken vrijdagavond in een persbericht.
The post Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel geopend

Het gemeentebestuur en de politie openden onlangs officieel de nieuwe regiopost Staden van politiezone Arro Ieper. De post Staden ruilde zijn oude plek aan de Passendalesteenweg in voor een nieuwe stek in de Hospitaalstraat. Voortaan is de lokale politie te vinden midden in de gemeente, dicht bij de gemeentelijke dienstverlening.
The post Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel

Lees meer »

Topgastronomie met Seppe Nobels in het Parrot Pavilion op Triënnale Kortrijk

Van 29 juni tot en met 6 oktober vindt de derde editie van de Triënnale Kortrijk plaats. Eén van de activiteiten tijdens After Paradise is een volksetentje van het bijzondere restaurant Instroom Art op 8 september om 13 uur. Met je UiTPAS geniet je van topgastronomie in het Parrot Pavilion van Kunstenaar Nico Dockx in het Begijnhofpark.
The post

Lees meer »

Acteur Louis Thyssen uit ‘Nachtwacht’ en K3-musical ‘De drie biggetjes’ breekt met z’n vriendin Liesl

Louis Thyssen (29), bekend van ‘Nachtwacht’ en z’n rol in musical ‘De drie biggetjes’, en z’n vriendin Liesl (27) hebben na zeven jaar besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigt de acteur aan ‘Dag Allemaal’. Dat de breuk al dan niet het gevolg zou zijn van overspel, wil Thyssen niet kwijt: “Ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat

Lees meer »

Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na trouwcadeau van 2.000 bierbakken: “We ruimen 360 bakken per uur”

“We ruimen in etappes.” Jeremy Desmet (29) en Maité Beernaert (28) zijn druk in de weer om hun huis in Zandvoorde bij Zonnebeke te bevrijden uit de burcht van 2.000 bierbakken, een trouwcadeau van hun vrienden. “We hadden geluk: bij onze thuiskomst was de voorgevel al omgewaaid.”
The post Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na

Lees meer »