Afscheid van Connie (61), de kleurrijke ex-bodybuildster die ‘tweemaal’ stierf: “Jammer dat ze zo aan haar einde is gekomen”

Connie Huysentruyt (61) uit Wevelgem is woensdag onverwacht overleden in het AZ Groeninge. De gewezen frituuruitbaatster en bodybuildster leefde voor meer dan één. “Ze heeft alles uit het leven willen halen wat erin zat”, zegt haar echtgenoot Philippe Vandermeersch. “Een kleurrijke madam die gesteld was op haar vrijheid. Jammer dat ze op deze manier aan haar einde is gekomen. En ze had haar bucketlist nog niet afgewerkt.”

 

Meer krantenkoppen in België

Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale begeleiding van DrumSpirit uit Moorslede

Maandagavond stond ook Metejoor op het podium van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Deze bekende zanger zong zijn jongste hit ‘Groot. Metejoor alias Joris stond niet alleen op het podium. Hij werd begeleid door acht muzikanten van DrumSpirit uit Moorslede.
The post Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale

Lees meer »

Barco blijft strijdvaardig nu vergunning voor windturbine in Beneluxpark is vernietigd: “Tweede zit is haalbaar”

Barco betreurt de vernietiging door de Raad voor Vergunningsbetwistingen van de vergunning voor een windturbine op haar bedrijfssite te Kortrijk, maar rekent op een nieuwe vergunning van de Vlaamse Regering in tweede zit. “Dit is een sterk dossier”, zegt projectleider Kurt Verheggen. De Vlaamse regering heeft nu drie maanden de tijd om een beslissing te nemen.
The post Barco

Lees meer »

Club Brugge morst meteen met de punten in seizoensopener tegen KV Mechelen

Landskampioen Club Brugge is vrijdagavond in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League in het eigen Jan Breydelstadion niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel (rust: 0-0) tegen een slim voetballend KV Mechelen.
The post Club Brugge morst meteen met de punten in seizoensopener tegen KV Mechelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prijzen strandcabines in Westende schieten fors de hoogte in, tot grote onvrede van huurders: “Zou me meer kosten dan mijn klein pensioentje”

In Westende zorgen de torenhoge prijzen voor de strandcabines dit seizoen voor nogal wat commotie. Het gemeentebestuur schreef eind vorig jaar nieuwe concessies uit voor strandbars en bijhorende cabines en dat had zijn weerslag op de tarieven voor de huurders. “Dit kan ik echt niet meer bolwerken”, getuigt Micheline Van Boekel (79). Burgemeester Dedecker reageert.
The post Prijzen strandcabines

Lees meer »