Oproep | Heeft uw smartwatch al uw leven gered? Of wordt u er alleen maar nodeloos bezorgd door?

Een smartwatch geeft u onder meer zicht op uw slaappatroon, uw hartslag en de zuurstofverzadiging in uw bloed. Bent u al naar de dokter gestapt door wat uw smartwatch u vertelt? Bleek uw bezorgdheid dan terecht? Of was u net nodeloos bezorgd? Heeft uw smartwatch uw leven gered? Of heeft hij van u net een hypochonder gemaakt?

 

Meer krantenkoppen in België

Brugse politie aanziet Club-Dortmund als risicowedstrijd

Op woensdag 18 september om 21 uur neemt Club Brugge het in het Jan Breydelstadion op tegen het Duitse BVB Dortmund in het kader van de UEFA Champions League. Deze wedstrijd wordt beschouwd als een risicowedstrijd. Het stadsbestuur en de lokale politie nemen veiligheidsmaatregelen om alles in goede banen te leiden.
The post Brugse politie aanziet Club-Dortmund als risicowedstrijd

Lees meer »

Strenger asielbeleid, meer geld naar woningen, minder naar onderwijs: Nederlandse premier Schoof stelt regeerprogramma voor

De Nederlandse regering wil de komende jaren een strenger asiel- en migratiebeleid, forse bezuinigingen op onderwijs, minder papierwerk in de zorg en meer bouwen. Dat staat in het nieuwe regeerprogramma, dat de Nederlandse premier Dick Schoof heeft gepresenteerd. "De ambities zijn groot, maar dat zijn de problemen die opgelost moeten worden ook", zegt de premier.

Lees meer »

Wiebes maakt favorietenrol waar en kroont zich tot Europees kampioen op de weg, bedrijvige Belgen blijven met lege handen achter

Net geen Belgische medaille bij de junioren mannen op het EK wielrennen. Felix Orn-Kristoff pakte na een sprint met drie het goud. Matijs Van Strijthem en Nio Vandevorst werden iets later vierde en vijfde. Bij de elite vrouwen sprintte Lorena Wiebes ijzersterk naar de Europese kampioenentrui. Marthe Truyen was op een veertiende plek de eerste Belgische.

Lees meer »

Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug: “Volgend jaar iets speciaal voor de jubileumeditie”

Techno, maar dan met een trompet en enkele saxofoons! Het Gentse NAFT sloot de 39ste editie van Het Schippersweekend af met een opzwepende mix van elektronische muziek en jazz. De organisatoren kunnen terugblikken op een succesvolle editie en gaven reeds de voorzet voor volgend jaar. “Een jubileumeditie? Dat wordt iets speciaals!”
The post Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug:

Lees meer »

Na groepsgesprek van twee uur is de Vlaamse formatie weer (even) gered: “Met de juiste toegevingen kan het snel gaan”

Tijdens een twee uur durende therapeutische sessie rookten de Vlaamse toponderhandelaars donderdagmiddag samen de vredespijp. Nadat iedereen zijn hart had gelucht, werd een agenda met de inhoud afgesproken voor de volgende dagen. N-VA, Vooruit en CD&V beseffen dat ze tot elkaar veroordeeld zijn. Zaterdag buigen ze zich opnieuw over de grote resterende knelpunten. Formateur Matthias Diependaele (N-VA) herhaalt niet langer

Lees meer »

Vakbonden trekken door Brussel uit solidariteit met werknemers in industriesector: “Dit gaat niet alleen om Audi, het is een domino-effect”

Vandaag betogen meer dan 5.000 vakbondsmilitanten in Brussel onder het motto ‘De industrie is van ons’. Ze steunen het personeel van Audi en andere werknemers in de Belgische industrie waarvan de banen bedreigd zijn. De vakbonden eisen een sterk en duidelijk industrieel beleid. Ook enkele werknemers van Audi trokken mee door de straten van Brussel. “Ik werk al 34 jaar

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »