Straffe stunt op het Kiel: Liverpool-legende Dirk Kuyt wordt nieuwe trainer van Beerschot

Beerschot haalt een grote naam binnen. Voormalig Nederlands international en Liverpool-icoon Dirk Kuyt (43) wordt de nieuwe trainer op het Kiel. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen. 

Meer krantenkoppen in België

Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger”

Het dringt nog steeds niet volledig tot hem door, maar Michaël Vannieuwenhuyze, die als lijsttrekker van Team Harelbeke zijn politieke comeback maakte, mag in december effectief de burgemeesterssjerp overnemen van Alain Top (Vooruit). “Dit voelt echt onwezenlijk!”
The post Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaartersclub De Bres zet kampioenen in de bloemetjes

Bij de kaartersclub van De Bres vond de prijsuitreiking van het voorbije seizoen plaats. Hugo Neuville kroonde zich tot kampioen bij de heren, bij de dames ging de titel naar Katrien Nouwynck. Met wekelijks gemiddeld zestig kaarters barst de club sinds enkele jaren uit zijn voegen. Vrijwilligers Gerard Vanhove en Willy Wicke leiden alles in
The post Kaartersclub De

Lees meer »

Na de waarschuwingen van De Wever (N-VA): hoe extreem is de PVDA nu écht? Carl Devos analyseert 3 kernpunten

Is Antwerpen na zondag gejost? Bart De Wever (N-VA) loopt de tv-studio’s plat om te waarschuwen voor het ‘rode gevaar’ Jos D’Haese en schept een doembeeld van een ‘Moskou aan de Schelde’. Maar hoe extreem is PVDA écht? Onze redactie licht samen met politicoloog Carl Devos (UGent) het partijprogramma door op 3 punten die voor de havenstad cruciaal zijn. Van

Lees meer »

Toerisme Oostende beëindigt samenwerking met curator The Crystal Ship na signalen van intimiderend gedrag: “Niet ingaan op avances? Dan kreeg je bedreigingen”

Toerisme Oostende heeft de samenwerking met Bjorn Van Poucke, curator van het streetart-festival The Crystal Ship, beëindigd. De beslissing komt er na verschillende signalen van artiesten en medewerkers over intimidatie. “Hij is een manipulatief persoon die perfect weet waar de grijze zone ligt”, zo omschrijft een van de artiesten van The Crystal Ship hem.

Lees meer »

Jeugdvrienden krijgen werkstraffen voor drugshandel via Snapchat: “Drugs maken alles kapot, ook vriendschappen”

Ze waren vrienden sinds hun 6 jaar maar op het beklaagdenbankje in Kortrijk konden twee 23-jarige jongemannen uit Roeselare en Meulebeke niet ver genoeg van elkaar zitten. Oorzaak? Drugs. “Drugs maakt alles kapot, ook vriendschappen”, aldus advocaat Maxime Van Winkel. ‘Bakker’ en ‘brandweerman’ riskeerden tot 18 maanden celstraf voor hun drugshandeltje via Snapchat maar kwamen er goedkoper vanaf.
The

Lees meer »

Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op

Heel wat nieuwkomers bij het clubje van West-Vlaamse burgemeesters, maar zeker ook nog een heleboel vaste waarden. Liefst 22 huidige burgemeesters slaagden erin om met een absolute meerderheid herverkozen te geraken, en zullen zichzelf de komende legislatuur dus sowieso kunnen opvolgen. Een overzicht:
The post Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die poep is niet echt, hé”: Zebra maakt indruk met straffe show in ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

“En nu ga ik voetballen met mijn zoon”: Leuvens burgemeester Ridouani staat berustend in het kieslokaal

Kalm. Zo stond Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) zondagochtend omstreeks 10.15 uur aan het kieslokaal aan sporthal Ymeria in deelgemeente Wijgmaal. Ridouani hoopt zichzelf op te volgen als burgemeester, en de huidige progressieve coalitie verder te kunnen zetten. “Ik kijk uit naar de uitslag, maar zie dit zeker niet als gewonnen race”, zegt hij.

Lees meer »

Raven maakt stiefmoeder zwanger in ‘Familie’: zo beleefde Aaron Blommaert zijn eerste intieme scène ooit

Een spannende primeur voor Aaron Blommaert (22) in ‘Familie’. Wat al weken in de lucht hing, is eindelijk gebeurd: zijn personage, Raven, heeft een intieme nacht beleefd met zijn stiefmoeder Stefanie, gespeeld door Jasmijn Van Hoof. Deze gebeurtenis markeert meteen de meest intieme scène die de jonge acteur in vier jaar soap heeft gespeeld. “Bij zo’n opname denk je niet

Lees meer »