LIVE STANDARD-STVV Houdt Standard de punten thuis tegen STVV?

Standard zakt steeds verder weg in het klassement. De Rouches moeten stilaan opnieuw naar onder beginnen kijken en kunnen maar best winnen op Sclessin van STVV. Volg de match op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Diksmuidebaan in Ichtegem, waar twee voertuigen met elkaar botsten. Een van de bestuurders werd daarbij voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zizou Bergs doet Lotto Arena daveren en vloert Diaz Acosta in European Open: “Mijn vertrouwen is dag en nacht verschil met vorig jaar”

‘Belgian Day’ op de European Open: Zizou Bergs (ATP 69) fleurde de avond eerst op met een zege (7-5, 6-4) over de Argentijn Facunda Diaz Acosta (ATP 67). Het publiek in de Antwerpse Lotto Arena smulde van enkele flitsende punten. “Ik neem makkelijker mijn verantwoordelijkheid nu”, aldus Bergs, die de volle tribunes smaakte: “Het Belgische tennis is springlevend.” In de

Lees meer »

Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wielsbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wielsbeke.
The post Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPINIE – ‘Deuredoen’ is de boodschap na verkiezingen: “Opvallend hoe snel er knopen werden doorgehakt en sjerpen uitgedeeld”

De kiezer heeft gesproken, de kaarten zijn geschud. In Antwerpen zou de burgemeester zeggen: alea iacta est. In West-Vlaanderen spreken ze na verkiezingen geen Latijn, maar de boodschap was ook hier duidelijk: deuredoen.
The post OPINIE – ‘Deuredoen’ is de boodschap na verkiezingen: “Opvallend hoe snel er knopen werden doorgehakt en sjerpen uitgedeeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze man was erbij op het staatsbanket in Frankrijk: “Prins Gabriel sloop als een dief in de nacht binnen”

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) hebben de eerste dag van hun driedaags staatsbezoek aan Frankrijk afgesloten met een staatsdiner. Op uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron (45) en première dame Brigitte Macron (61) tafelden ze in het Élysée in Parijs. Mathilde en Madame Macron waren haast identiek gestyled. Prins Gabriël (21) was de onverwachte gast. Onze man

Lees meer »

Café De Kroon in Dadizele houdt tombola met oproepingsbrief verkiezingen

Uitbaters Gregory Bekaert en Sarah De Sloovere van café De Kroon in de schaduw van het mooi gerenoveerd gewezen gemeentehuis in Dadizele pakken naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen uit met een opmerkelijk initiatief. Iedereen kan met zijn uitnodigingsbrief deelnemen aan een gratis tombola. Ook mensen die niet gaan stemmen nu dat niet langer verplicht is.
The post Café De

Lees meer »

Eddy (69) is al 54 jaar gepassioneerd door Duitse componist: “Beethoven blijft me nog steeds raken”

Eddy D’Hespeel is al 25 jaar sportjournalist bij de West-Vlaamse regiozender Focus/WTV, maar nog veel langer gepassioneerd door de Duitse componist Beethoven. “Ik ben reeds als 15-jarig kereltje geboeid door Beethoven en dat blijft nog steeds duren”, vertelt de inmiddels 69-jarige D’Hespeel. Op vrijdag 18 oktober brengt hij een heuse audiovisuele voorstelling ‘Beethoven NU’ in cc De Feniks in Wingene.

Lees meer »

Nicolas is de eerste verkozene in ons land ooit met downsyndroom: “Ik kon het eerst niet geloven”

Sympathiek, dat was de kandidatuur van Nicolas Vanwinsen zeker wel. Maar wie had gedacht dat hij vanop de 17de plaats van de CD&V-lijst in Heist-op-den-Berg effectief verkozen zou geraken als eerste kandidaat met het downsyndroom ooit in ons land? Dankzij 663 voorkeurstemmen flikte hij dat toch. Nu is de 33-jarige Heistenaar vastbesloten om zijn rol als gemeenteraadslid met verve in

Lees meer »

“Voelde het leven uit mij geknepen worden”: broers veroordeeld na vechtpartij met agenten aan stripclub in Harelbeke

“De ergste interventie in mijn 12-jarige loopbaan.” Een agent van de politiezone Gavers (Harelbeke-Deerlijk) liet op de rechtbank in Kortrijk weinig aan de verbeelding over hoe hij zich bijna 2 jaar na een fout gelopen interventie aan striptease lounge Secrets Club in Harelbeke nog voelt. Een 41-jarige man uit Harelbeke kreeg daarvoor nu een celstraf van 2 jaar, waarvan de

Lees meer »