Een onvergetelijke kerst: blind schoolmeisje met hersentumor mag op de thee bij Britse koningin Camilla

Het zevenjarige schoolmeisje Olivia Taylor beleefde maandag met haar gezin een magische kerst. Olivia, die blind is en al jaren vecht tegen kanker, werd door de Britse koningin Camilla uitgenodigd om op kerstdag een tasje thee te komen drinken en gebakjes te eten in Windsor Castle. “Het is geweldig dat ze dit heeft kunnen doen in een goede periode”, aldus mama Lisa Taylor.

 

Meer krantenkoppen in België

Boerderij ’t Moereveld in Torhout is niet zomaar een hoeve: “Het best verkochte ijs? Zonder twijfel vanille!”

Een boerderij die in de zomer het gewone hoeveleven overstijgt? Daar is de Torhoutse IJsboerderij ’t Moereveld een schoolvoorbeeld van. Met, naast 120 melkkoeien en ook akkerbouw, 30 verschillende smaken zelfbereid ijs en een ruim ijssalon met terras. “De zaken lopen zó goed, dat ik de vraag naar ijs bijna niet kan volgen”, zegt ‘ijsboerin’ Cindy Vandevoorde.
The post

Lees meer »

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »