Wateroverlast door aanhoudende regen in Nederland: straten en recreatieparken staan blank, kerstactiviteiten afgelast

Hevige regenval zorgt voor flinke wateroverlast op verschillende plekken in Nederland. In het Brabantse Kaatsheuvel zijn een vakantiepark en restaurant ondergelopen en in de Achterhoek zijn meerdere straten afgesloten. Het rivierwater zal de komende dagen wellicht verder stijgen in Nederland. Daarom is alvast code oranje aangekondigd in het noorden van Nederland. 

Meer krantenkoppen in België

“Het was een slag in ons gezicht”: topscoorder en laagvlieger blikken terug op deelname aan ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Frankrijk heeft met Maignan een ‘bunker‘, maar Duivels rekenen op Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Stroompanne bij Cambio opgelost: autodelen in Vlaanderen wordt hervat

Autodeel-bedrijf Cambio lag zondag urenlang plat. Hierdoor was het nergens in Vlaanderen nog mogelijk om deelauto’s te gebruiken. Rond 14.30 uur werd het probleem verholpen en kon het autodelen weer hervatten. “Door het slechte weer in Duitsland was er een grote stroompanne”, klinkt het bij Geert Gisquière, directeur van Cambio.

Lees meer »

“Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts

Kyana Annys (19) is een beloftevolle darter. De Meense kreeg de smaak te pakken dankzij haar pleegvader en pépé Bjorn Alliet. “Hij is een godsgeschenk”, zegt Kyana, die al een bewogen jong leven achter de rug heeft.
The post “Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader van Ternats gezin dat urenlang gegijzeld werd, nu zelf in de cel: zou feiten zelf georganiseerd hebben

De vader van het gezin uit Ternat dat urenlang gegijzeld werd bij een tigerkindnapping, is nu zelf onder aanhoudingsbevel geplaatst omdat hij die tigerkidnapping zelf georganiseerd zou hebben. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd in gerechtelijke kringen. Volgens de advocaat van de vader ontkent de man elke betrokkenheid. Het parket Halle-Vilvoorde geeft voorlopig geen commentaar over

Lees meer »

Biden geeft toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”: “Maar als je een klap krijgt, sta je weer op”

Een dag na zijn desastreuze debat tegen Donald Trump (78) heeft de Amerikaanse president Joe Biden (81) een toespraak gehouden op een campagnebijeenkomst in de staat North Carolina. Biden kaartte de kritiek op het “rampzalige” debat aan en gaf toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”. “Maar ik weet wel hoe ik de waarheid moet zeggen en

Lees meer »