LIVE ANDERLECHT – CERCLE (wo, 20u45). Topschutter Denkey verliest mama en reist meteen af naar Togo

Anderlecht krijgt woensdagavond Cercle Brugge over de vloer. Paars-wit ging vorig weekend in extremis voorbij Genk, al krijgt die match waarschijnlijk nog een fameus staartje, en bleef zo in het spoor van leider Union. Al bedraagt het verschil nog steeds acht punten. Cercle draait als zesde knap mee bovenin. 

Meer krantenkoppen in België

Ontmanteling vliegtuigbom in Tienen veilig verlopen: omwonenden mogen huis opnieuw verlaten

Ontmijningsdienst DOVO heeft zondagochtend een vliegtuigbom van 250 kilogram uit de Tweede Wereldoorlog ontmanteld in Tienen. En dat ging gepaard met de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo werd er een muur van aarde en strobalen opgetrokken en moest iedereen binnen een straal van 1,3 kilometer binnen blijven. Rond iets na 11 uur was de operatie afgerond. Alles is veilig verlopen en de

Lees meer »

Supporters SK Beveren bekogelen politie met al wat ze maar kunnen vinden: “Voetbalgeweld van dit kaliber zagen we hier nog nooit”

Dat zwaar supportersgeweld ook in 1B mogelijk is, heeft de politie zaterdagavond in de straten van Beveren mogen ondervinden. Na de wedstrijd van SK tegen streekgenoot Lokeren-Temse probeerde een groep van zowat vijftig heethoofden de harde kern van de bezoekers te bereiken, tot agenten hen de doorgang versperden. Maar toen richtten ze hun agressie op al wat blauw was, met

Lees meer »

Olifanten bundelen de krachten om kalfje van verdrinkingsdood te redden: “Indrukwekkend om te zien hoe snel de kudde reageerde”

De Britse Vanessa Holden was in september getuige van een erg spannende reddingsactie in het Addo Elephant Park in Zuid-Afrika. Een olifantje was in een vijver belandt en stond op het punt te verdrinken. Holden kon filmen hoe de moeder van het kalf haar kudde alarmeerde, omdat ze zelf niet sterk genoeg was om het dier uit de diepe plas

Lees meer »

Vrees voor honderden doden na scheepsramp in Congo

Na een scheepsramp donderdagvoormiddag op het Kivumeer in Congo zijn al 126 lichamen geborgen. Dat zeggen haven- en veiligheidsbronnen. Het schip vervoerde naast passagiers ook goederen. Eerst was sprake van 450 mensen aan boord maar een lokale functionaris zegt tegen het Duitse persagentschap DPA dat er 700 passagiers waren.

Lees meer »

Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath

Afgelopen nacht werd bij Christie Herckenrath, de voorzitter van Vooruit Brugge, een glazen achterdeur kapot geslagen. De twee vermoedelijke daders vluchten met haar elektrische fiets en via de tracer erop kon de politie hen traceren en oppakken.
The post Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge

Op maandag 7 oktober wordt sportcoach Laure Verbeke uit Vlamertinge 30 jaar en dat wil ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de opendeurdag van haar zaak kan je het op sportief vlak opnemen tegen de burgemeesters van Ieper en Poperinge.
The post Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld

Elk jaar publiceert The Rookies een wereldwijde ranglijst van scholen waar volgens hen het meeste talent in de creatieve sector te vinden is. Howest scoort opnieuw internationaal goud voor Productontwerpen en Mobile Game Design.
The post Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man kraakt peperdure fles champagne om rond te spuiten op Oktoberfest, maar “decadent gedrag” krijgt veel kritiek

Niet alleen het bier vloeit rijkelijk op Oktoberfest in München, er worden ook liters wijn en champagne geschonken. Maar niet alle drank wordt opgedronken, blijkt uit bovenstaande video. Daarin kraakt een man een vijftienliterfles Veuve Clicquot van zo’n 5.500 euro om op de aanwezigen van Kufflers Weinzelt (wijntent, red.) te spuiten. De beelden circuleren nu op sociale media, maar het

Lees meer »