“William werd grote broer van Alice en Olivia”: prachtig kerstgeschenk voor Dennis en Marie na verlies eerste kindje

Marie Corthier en Dennis De Rycke uit Brugge, die in juni 2022 hun zoontje William verloren aan een zeldzame ziekte, hebben fantastisch nieuws. Ze zijn ouders geworden van Alice en Olivia, twee flinke meisjes. “Naast ons hart zijn onze armen ook terug gevuld met liefde.”

De tweeling kwam donderdag ter wereld. Dat melden de ouders van baby William op Facebook. “William werd fiere grote broer van Alice en Olivia. Het zijn twee flinke meisjes die niet meer konden wachten tot volgende week woensdag om ons te ontmoeten.”

“Ze blijven voor de zekerheid nog even op de dienst neonatologie en mogen hopelijk samen met ons mee naar huis volgende week.”

(lees verder onder de foto)

Dennis en Marie met baby William, die in juni 2022 helaas overleed. © Alison Becu

Prachtig nieuws voor Marie Corthier en Dennis De Rycke, die hun zoontje William in juni 2022 verloren na een ongelijke strijd tegen de zeldzame en ongeneeslijke ziekte van Menkes. Het jongetje werd amper 14 maanden oud. Het gezin is zich met de vzw Voor William blijven inzetten in de strijd tegen de ziekte.

“Naast ons hart zijn ook onze armen terug gevuld met liefde. Een prachtig gezin van vijf”, klinkt het nog.

The post “William werd grote broer van Alice en Olivia”: prachtig kerstgeschenk voor Dennis en Marie na verlies eerste kindje is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Het Achterland stelt sterke productie ‘De Ballroombeker’ voor, geschreven door West-Vlaming Jeroen Maes

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. ‘De Ballroombeker’ zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Regisseur Jeroen Maes schreef een heerlijke, zwoele danskomedie voor de hoofdcast met o.a. Ann van den Broeck, Carry Goossens, Karin Jacobs en Vicky

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »

Luxemburg krijgt Belgische groothertogin: groothertog Henri maakt weg vrij voor nieuw tijdperk

De Luxemburgse groothertog Henri (69) bereidt zijn troonsafstand voor. Hij schuift zijn oudste zoon Guillaume (42) komende herfst naar voren als zijn opvolger, in afwachting van een definitieve machtsoverdracht. Luxemburg krijgt daarmee opnieuw een ‘Belgische’ groothertogin: Stéphanie (40), de tegenpool van haar omstreden schoonmoeder, groothertogin María Teresa. “In het paleis zullen heel wat medewerkers opgelucht ademhalen.”

Lees meer »

Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose”

Eerstejaarsbelofte Brent Deltombe (19) ziet licht aan het einde van de tunnel. Kniepijn houdt hem al enkele maanden uit competitie. Het duurde lang voor de oorzaak werd achterhaald. Z’n plica (kapselplooi) veroorzaakt de pijn. Op 19 juni onderging hij in AZ St-Lucas een laserbehandeling.
The post Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Marie Verhulst heeft date met Jef bij ‘Sneeuwwitje’ en Julie Vermeire doet oproep aan Studio 100

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »

Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee mét vier kandidaten

Spoor8770 versterkt zich met CD&V Ingelmunster, die niet meer afzonderlijk opkomen maar zich goed voelen binnen de nieuwe partij. Bart Buyse, Filip Blanckaert, Jan Defreyne en Koen Depreiter haken zich als eerste wagon vast aan de Spoor8770-locomotief. Samen staan ze op dezelfde lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee

Lees meer »