“Mix van betaalbare kwaliteit en wat bezoekers willen“: aftellen naar 2024 in Poperinge en Ieper

Op Nieuwjaarsavond kan je in Poperinge aftellen in zaal Maeke Blyde en in Ieper in de Fenix. “We gaan weer voor een all-in formule”, zegt Jeroen Crombez.

Dit jaar worden de nieuwjaarsfuif in Poperinge en de nieuwjaarsfuif in Ieper georganiseerd door Cromvine. Jeroen Crombez, Jordy Bequoye, Niels Pierpont en Lennert Vintevogel zijn de drijvende krachten. “Jordy en mezelf staan in voor Poperinge en Niels en Lennert verzorgen de fuif in Ieper”, zegt Jeroen (27). Hij is commercieel directeur bij Trixxo Jobs. In Poperinge organiseren we opnieuw ‘Twenty-four’. We werken met een all-in formule. Er zal de hele avond een oneindige voorraad zijn van bier, cava, wijn, frisdranken en water. De dresscode is dress to impress. Om toegang te krijgen tot Twenty-Four moet je minimum 16 jaar (geboren 2007) zijn.”

De line-up in Poperinge: dj BIMKE, dj Lem-X, Michael Amani, Skumic, Quintin, AMPLIFIRE en Never Mind. “In Poperinge kiezen we voor vijf lokale dj’s aangevuld met Skumic en Michael Amani. Skumic is een West-Vlaamse rapper en enorm bekend onder de jeugd. Amani is ook heel bekend via sociale media.” Een ticket voor Twenty-Four kost 50 euro all-in. “We mikken op een jonger publiek en hopen 1.000 feestvierders te ontvangen. Ondertussen zijn er nog slechts een 150-tal tickets beschikbaar.”

Dinner experience

In Ieper is er ‘Highlight Festival New Years Eve’ in de Fenix. “Ook hier is de dresscode: dress to impress. Een ticket kost er 60 euro all-in, maar in Ieper hebben we ook de dinner experience in samenwerking met De Lissewal waarbij de mensen vanaf 18.30 uur welkom zijn in de Yperley. Dit kost 150 euro, ticket inbegrepen”, zegt Jeroen. De line-up in Ieper is: DJ F.R.A.N.K., Lennert V, Artois, The Crunchers en Jed. “Zowel in Ieper als in Poperinge zijn we zeer preus op onze line-up.”

Populariteit

In Ieper hopen we een 700-tal mensen te mogen verwelkomen, er zijn nog een 250-tal beschikbare tickets. De populariteit van de nieuwjaarsfuiven daalt niet echt. De zaal is wel duurder geworden, de dj’s ook, de drank, de medewerkers… Je moet een mix zoeken tussen betaalbare kwaliteit en aandacht voor wat de bezoekers willen”, aldus Jeroen.

“Of wij nog kunnen genieten van onze nieuwjaarsavond? Ja, we zijn het ondertussen al wat gewoon. Volgens mij de achtste editie die we organiseren. De keerzijde van de medaille is natuurlijk wel dat we de dag nadien nog de opkuis hebben en dat we niet bij familie kunnen gaan vieren, maar dat nemen we er graag bij.”

The post “Mix van betaalbare kwaliteit en wat bezoekers willen“: aftellen naar 2024 in Poperinge en Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen kondigt einde samenwerking aan met Vooruit in Hasselt: “Want de socialisten werken achter onze rug aan voorakkoord met N-VA” 

Groen Hasselt wil in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt de partij net zelf bekend. Daarmee komt er een einde aan ruim 24 jaar samenwerking tussen de groenen en de socialisten in Hasselt. Volgens Groen zelf heeft Vooruit eerder gemaakte afspraken rond een kartel voor de verkiezingen in oktober "eenzijdig opgezegd". “Maar we staan sterker

Lees meer »

Aantal nieuwe installaties bijna gehalveerd: zijn zonnepanelen nog wel een slimme investering? “Prijzen bereiken historisch dieptepunt”

In het eerste kwartaal van dit jaar werden in Vlaanderen bijna de helft minder zonnepanelen geïnstalleerd dan vorig jaar. Hoe komt dat? Zijn zonnepanelen nog interessant, nu de subsidies zijn weggevallen? Hoeveel kost een gemiddelde installatie tegenwoordig? Wat is de terugverdientijd? En hoe zal die de komende jaren evolueren?

Lees meer »

Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Op vrijdag 5 juli is er in Poperinge het avondcriterium, aan de vooravond van de kermis in de Hoppestad. Aan de start verschijnen enkele streekrenners, onder wie ook Kjill Ampoorter. De eerstejaarsbelofte en student zal voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd.
The post Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Lees meer »

Soetkin Vergote (42) gehuldigd als Laureaat van de Arbeid in Lo-Reninge: “Met haar inzet en toewijding inspireert ze anderen”

Gehuldigd worden met de titel Laureaat van de Arbeid, is een eer die slechts een beperkt aantal burgers te beurt valt. Om haar bijzondere staat van dienst, haar inzet, haar inspirerende gedrevenheid en de manier waarop ze mensen motiveert, werd Soetkin Vergote gehuldigd.
The post Soetkin Vergote (42) gehuldigd als Laureaat van de Arbeid in Lo-Reninge: “Met haar inzet

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »