Man opgepakt na diefstal kunstwerk Banksy in Londen

In Londen is een man opgepakt na de diefstal van een kunstwerk van Banksy in de wijk Peckham. Dat meldt de Metropolitan Police, zo zegt de BBC. Het kunstwerk beelden drie drones op een stopbord af en werd minder dan een uur nadat Banksy erover had bericht al gestolen. 

Meer krantenkoppen in België

Kersvers sportief ambassadeur Dirk Goens geeft even de fakkel door: “Weer een stap hoger mikken”

Coach Dirk Goens werd door het gemeentebestuur van Koksijde in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange verdiensten voor het Koksijdse basket. Intussen is de eerste ploeg opnieuw sterk uit de startblokken geschoten met twee op twee. De komende maanden geeft Dirk – door medische redenen – even de fakkel door aan zijn rechterhand Eddy Ponjaert.
The post Kersvers sportief

Lees meer »

Chirojongens en -meisjes van Staden voortaan op zelfde terrein

Chiro Staden en het gemeentebestuur openden een gloednieuw gebouw op Zonneburcht, het terrein van de Chirojongens. Door de nieuwbouw kunnen de Chiromeisjes verhuizen naar het terrein van de jongens.
The post Chirojongens en -meisjes van Staden voortaan op zelfde terrein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zeg het hem, alsjeblieft, hoe goed hij wel kan voetballen”: onze chef voetbal weet dat Skov Olsen Dortmund kan pijn doen

Posterboys zijn het niet, de mannen van Borussia. En toch: “Dortmund is een mindfuck”, ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier, die desalniettemin verheugd is dat ze bij Club Brugge geloven in eigen krachten bij het aanvatten van de Champions League. De opportuniteiten liggen voorin, blauw-zwart kijkt naar z’n magiër. “Tenminste als ie met het juiste been uit zijn bed stapt.”

Lees meer »

Accomusicband Tielt presenteert 21ste Internationaal Accordeonfestival

Op zaterdag 28 september om 14.30 uur organiseert de Tieltse Accomusicband het 21ste Internationaal Accordeonfestival in de Europahal in Tielt. Dit internationaal accordeonfeest krijgt gestalte met optredens van de Accomusicband Tielt onder leiding van dirigent Noël Van Gaever en de Franse accordeonvirtuozen Delphine Lemoine en Nicolas Rapicault.
The post Accomusicband Tielt presenteert 21ste Internationaal Accordeonfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Amerikaanse centrale bank verlaagt rente voor het eerst sinds 2020

De Amerikaanse centrale bank (Fed) heeft de rente in de Verenigde Staten voor het eerst sinds 2020 verlaagd. Met de lagere leenkosten wil de Fed de grootste economie ter wereld ondersteunen, nu de strijd tegen de inflatie lijkt te zijn gestreden. Het rentetarief is verlaagd met een half procentpunt naar een niveau van tussen de 4,75 en 5 procent.

Lees meer »

Poetin: “Als Oekraïne langeafstandswapens mag gebruiken, zijn NAVO-landen in oorlog met Rusland”

Als Oekraïne groen licht krijgt van westerse landen om langeafstandswapens te gebruiken, dan zijn de NAVO-landen in oorlog met Rusland. Die waarschuwing stuurde de Russische president Vladimir Poetin de wereld in. “Dit zou niets minder dan een directe deelname van de NAVO-landen aan de oorlog in Oekraïne betekenen”, klonk het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze

Lees meer »

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »